středa 28. srpna 2019

Hodinový strojek tichý chod

Sestrojte si snadno vlastní nástěnné hodiny. Elegantní skleněné bílé hodiny v moderním čistém designu. Ciferník v sytě bílé lesklé barvě s chromovanými čísly a ručičkami. Quartzový hodinový strojek poháněný baterií.


Délka: mm Tichý chod Složení: plast, kov HODINOVÝ STROJEK JE TAKOVÝ JAK MŮŽETE VIDĚT NA ÚVODNÍCH TŘECH FOTKÁCH. Hodiny nemají tichý chod.

Matičkou lze upnout materiál o max. Samotná délka šroubovací osičky je - mm, průměr mm. Celou délku osičky můžete využít, pokud strojek zezadu k hodinové desce přilepíte ( nebudete šroubovat matičkou ). Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Technické údaje: - napájení 1x AA baterie (není součástí dodávky)- rozmě. Strojek má plynulý chod ručiček, tzv.


Jedna tužková baterie AA - není součástí balení.

V katalogu nemáme podrobnější informace o strojek tichy chod. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu. Tlačítkem Do obchodu navštívíte přímo internetový obchod.


Rozbil se Vám hodinový strojek v nástěnných hodinách? Nevadí, nabízíme k prodeji dostupné hodinové strojky quartz. Každý náš strojek je vhodný do různých typů i pro výrobu originálních hodin.


Na hodinové strojky poskytujeme záruku měsíců. Míra vnímavosti zvuku hodinového strojku je subjektivní. U některých hodin výrobce strojek zvukově izoluje. Digitální hodiny jsou přirozeně zcela tiché. Nástěnné hodiny TFA 60.


Správný čas tak budete mít vždy přímo před sebou na jednoduchém a stylovém ciferníku. Plynulý chod vteřinové ručičky zajistí, že jsou hodiny absolutně tiché. Krystalový hodinový strojek TFA 60. Velikost strojku je 55x55xmm se závěsem.


Max tloušťka ciferníku 4mm. Délka ručiček: velká - 70mm, malá - 50mm, vteřinová - 70mm. Hliníkové ručičky černé. Naša cena € skladom.

Každý námi prodávaný strojek do hodin je vhodný pro individuální výměnu na nástěnné hodiny rukodělné výroby (keramické, originální). Pohlídejte si pokles ceny produktu zadáním své e-mailové adresy a ceny. Jakmile cena produktu klesne pod Vámi stanovenou hranici, pošleme Vám e-mail.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky