úterý 20. srpna 2019

Distanční podložky plastové

V případě zájmu rádi zajistíme jiný rozměr plastové distanční podložky přesně podle vašich požadavků. Plastové distanční prvky zajišťují správné betonové krytí výztuže u. Velkoplošná distanční podložka v barvě betonové šedi s minimálními dotykovými. Distančníky – distanční prvky pod betonářskou ocel Používá se ke správnému uložení výztuže v základových deskách, podlahách, stropech a základových pasech před zalitím do betonu. Zde se nacházíte: Heureka.


Skupina 0Univerzální tlumící a distanční podložky.

Podložky z polyamidu PA-jsou ideální mezi otáčivé součásti. Izolují elektřinu, vlhkost a tlumí. Pokud zrealizujete objednávku během dopoledne, zboží obdržíte zpravidla již následující den či maximálně do hodin (aktuální dostupnosti naleznete u každé varianty produktu), plastové distanční prvky Vám za minimální náklady na přepravné dodáme až na dílnu či stavbu. Terasové podložky a rektifikační terče pro volnou pokládku dlažby mají stejné rozteče ( distanční výstupky určující šířku spáry mezi dlaždicemi).


Standardní rozměr spáry je mm. Podložky lze snadno dělit na půlky a čtvrtky pro aplikaci v místech detailů (rohy a kouty). Všechny podložky jsou modulární a lze je.


Skladem držíme část distančních podložek. Základní provedení s dvojitou plastovou svorkou a se spodní dotykovou plochou ve tvaru písmene „H“.

Svorky spolehlivě a rychle připevní prvek i na husté armování. Distanční prvek z vibrolitého betonu, doplněný skleněnými vlákny. Použití pro vodorovnou i svislou výztuž o průměru – mm. Dále si zde můžete vybrat betonové, ocelové nebo plastové distanční prvky o více druzích, rozměrech a tvarech. Prvek se vyznačuje vysokou únosností.


Betonářskou výztuž, jako například kari sítě. Do každé stavby jsou potřeba kromě armatury také distanční podložky. DIN 1Podložky ploché plastové.


Dorovnávací šrouby plastové. Dveřní zarážky plastové. Chrániče rohů pro přepravu. Krytky-záslepky plastové. Vybírejte si Podložky distanční podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece.


Nabízíme plastové distanční podložky různých rozměrů. Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie. Je to v podstatě alternativa ke klasickým kozičkám z betonářské oceli, ale co se týká rychlosti při montáži, tak tyto lišty jasně vedou.


Lišta je vyrobena z oceli, její.

Náš sortiment také naleznete v celé síti maloobchodních a velkoobchodních prodejen po celé České republice i na Slovensku. Na jejich pultech naleznete např. Bohužel nemohu hodnotit.


To ale rozhodně nepovažuji za žádný důvod k jakémukoliv hanění výrobku, který určitě v jiném případě dobře poslouží. Možná by bylo vhodné nabídku. Zobrazuji všech produktů Free.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky