pátek 2. srpna 2019

Sušička odvětrávací levio dryair

Sušička prádla LEVIO DryAir suší pomocí proudění horkého vzduchu ve vaku. Je snadno skladovatelná a snadno se sestavuje. Dá se též použít jako věšák na prádlo nebo vysokovýkonný ohřívač vzduchu. Zabraňuje srážení, pokrčení a poškození prádla při sušení, prádlo usuší za – hodiny (podle vlhkosti prádla), možnost rozložení prakticky kdekoliv v. Sušiace metóda tohto prístroja je odlišná od tradičných sušičiek bielizne - sušenie je statické založené na 3° prúdenie horúceho vzduchu, ktoré zabraňuje zrazenie, pokrčenie a poškodenie bielizne.


Přenosná sušička váží jen pár kilo. Nejste závislí na venkovním sluníčku, které by prádlo vyšisovalo na balkoně. S moderní slušičkou LEVIO DryAir sušíte své prádlo emancipovaně, kdykoli se vám zamane.


Prádlo je navíc uvnitř sušičky chráněno od prachu a pylů a proto vhodné i pro osoby s citlivou pokožkou. Sušička Levio DryAir , odvětrávací ⚡ Bleskové dodání do druhého dne pro desítky tisíc produktů z největšího online bazaru v ČR. Každý den stovky novinek v nabídce. A přesto, tenhle kousek už si ode mě nekoupíte. Více informací o OD KARLA.


Odvětrávací sušička prádla LEVIO DryAir. Přístroj 3vplní funkci sušičky na prádlo, vy. Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. Sušící metoda tohoto přístroje je odlišná od tradičních sušiček prádla – sušení je statické založené na 360° proudění horkého vzduchu, které zabraňuje sražení, pomačkání a poškození prádla.


Zaobstarajte svojej práčke kamarátku. Je tu jedna, ktorá vie príjemne zahriať, vie ako ušetriť, a na ktorú nebude nikto alergický. Objavte jednoduchý a zdravý spôsob sušenia bielizne v revolučnej sušičke Levio. Je skladná, môžete ju kdekoľvek rozložiť a zložiť.


Usuší vaše oblečenie do troch hodín. Nezačínej jako tester, nebo ten, kdo se stará o starý kód. Ukaž, co v tobě je a získej práci snů už jako junior. Nenech se předběhnout a začni pracovat na své budoucnosti už teď!


Popis: Prodám sušičku prádla levio Dryair. Nikdy nepoužitá ani nevybalená. Sušička je multifunknčí – díky praktickému designu zastane věšák, velmi dobře poslouží také jako vysokovýkonný ohřívač vzduchu. Sušička Levio má šikovný systém ukládání prádla, který minimalizuje pokrčení a usnadní vám tak žehlení. Exklusivní sušička , jen u nás.


Skvělé na sušení sportovních pomůcek a oblečení Sušička LEVIO DryAir eliminuje potenciálně škodlivé bakterie, které se hromadí ve sportovním vybavení jako jsou např. Krásnou ukázkou je sušička Levio. A když se do ní omylem schová pejsek nebo kočička nestane se žádná tragédie.


Tak pořiďte své pračce novou kamarádku. Objevte jednoduchý a zdravý způsob sušení prádla v revoluční sušičce Levio. Susicka Levio DryAir II biela Odvetrávacia sušička Levio DRY AIR II. Nepouzivana, 1 stav.


Sušička (ventilační, odvětrávací - NE kondenzační) na 8kg Candy GOV 780C-S. Stáří cca čtyři roky, plně funkční. Pouze kosmetické vady - slabší či chybějící těsnění dveří, není překážkou provozu, cena nového cca 400Kč.


Ostatní Elektro Lužnice, Prodám sušičku prádla Levio dryair , nemačká ,suší horkým vzduchem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky