pátek 30. srpna 2019

Dřevovláknitá deska hobra

Naše společnost je distributorem dřevovláknitých desek HOFATEX. Jsme schopni spolehlivě a rychle dodat jakékoliv dřevovláknité desky z nabídky společnosti HOFATEX, cílem naší společnosti je nabídnout zákazníkům kompletní logistické služby související s dodávkou desek po celé České republice. Naše firma je distributorem dřevovláknitých desek švýcarského výrobce PAVATEX.


Univerzální dřevovláknitá deska (hobra ) pro široké použití. Deska Standard Isolant je univerzálním materiálem dříve nazývaným hobra. Využívá se zejména jako kvalitní kročejová izolace do suchých podlah.


Vzhledem k malé tloušťce se s výhodou kladou až tři vrstvy. Tato definice se vztahuje na výrobu mokrým způsobem. Mokrým výrobním procesem se vyrábí měkká dřevovláknitá deska (hobra ) určena k izolaci stěn.


Dřevovláknitá deska je aglomerovaný materiál vyrobený z dřevních vláken s přídavkem lepidla a aditiv zlepšujících vlastnosti desky. Dřevovláknitá izolace má široké spektrum využití, a to například v interiéru, na střechách (a to pro zateplení z interiéru i exteriéru), na fasádu či k zateplení stěn. Vysoká odolnost proti stlačení, velká izolační schopnost v létě. Dokonalá difúze vodních par. Použitelná jako izolace.


Dřevovláknité desky se mohou vyrábět suchým, nebo mokrým technologickým procesem. Základní surovinou při výrobě. Popis: STEICO hobra standard přírodní, izolační dřevovláknité desky.


Uvedené zboží nelze dopravit z důvodu nadrozměrného rozměru na požadovanou adresu zákazníka. Možnost pouze osobního odběru v Uherském Hradišti po zasllání objednávky! Deska Softboard Standard Swissisolant je klasická dřevovláknitá deska - hobra. V podlahách se uplatňuje jako kročejová a tepelná izolace. Jedná se o velkoformátový materiál s využitím i mimo stavebnictví.


Hobra dřevovláknitá deska. Tlumí prostorový hluk v místnosti u více. Materiál je ve hmotě hydrofobizovaný parafinem. Deska je po obvodě opatřena perem a drážkou. Kvalitní kročejová izolace s vysokou pevností v tlaku pro zatížené podlahy Kvalitní dřevovláknitá deska - hobra Pavaboard s vysokou pevností v tlaku pro více.


Soudržnost je zajištěna zplstnatěním dřevních vláken a jejich přirozenou lepivostí. Velkoplošný materiál vhodný pro kročejové izolace, dekorativní účely, ochrana a balení dalších materiálů, akustické obklady atd. Podložka vyrovnává nerovnosti až do mm. Vyrovnává nerovnosti povrchu až do mm. Všechny materiály STEICO jsou vysoce ekologické a hospodárné – při jejich výrobě je prvořadou šetrnost k přírodním zdrojům.


Přírodní materiály ze kterých se skládají, podstatně přispívají nejen k dlouhodobé životnosti konstrukce, ale i ke zdravému bydlení uvnitř objektu. HOBRA je kvalitní dřevovláknitá nelisovaná deska bez chemických přísa vyrobená z lignocelulózových vláken mokrou cestou. Desky jsou vhodné jako podkladový, vyrovnávací, tepelně a zvukově izolační materiál pod plovoucí podlahy. Akulit – tvrdá dřevovláknitá deska s otvory v ploše o průměru cca.


Může být surová nebo v povrchové úpravě jednostranně bílá. Prodáváme jen po celých balení = 3m- 41-Kč. Dřevovláknitá podložka vyrobena ze 1 ekologických materiálu pro plovoucí podlahy s vynikajícími užitnými vlastnostmi.


Tato dřevovláknitá deska PAVATEX se užívá pro konstrukce zejména akusticky ale i tepelně izolačních podlah se zvýšenou kročejovou neprůzvučností. PAVATEX , dřevovláknité desky a izolace, zateplení dřevostavby, dřevovlákno, hobra.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky