středa 7. srpna 2019

Dřevěné kádě

V našem sortimentu naleznete i estonské dřevěné kádě neboli HOT TUB. Svým vzhledem připomínají venkovní koupací su který je originálním doplňkem i pro vaši zahradu, kde si nerušeně vychutnáte přírodní koupání bez nutnosti použití jakékoliv chemie pro úpravu vody. Nově, z továrny dovezené dřevěné kádě vymyjeme sla­bým teplým louhem sodným, poté je čistou vodou a kartá­čem vymyjeme tak důkladně, že zmizejí i poslední zbytky sodného louhu.


Když pak kádě vyschnou, zahřejí se lehce koksovými kamínky a potom se lakují neb parafinují, řid­čeji. Při pobytu ve vaně, kdy voda dosahuje tělesné teploty, celkově uvolníte ztuhlé svalstvo, aktivujete svaly, stabilizujete krevní tlak a tepovou frekvenci, posílíte činnost.

V našich vanách a kádích se snoubí kouzlo voňavého dřeva s ruční prací, kterou provádíme s největší pečlivostí a radostí. Koupací sud potřebuje samozřejmě i ponořená vnitřní nebo venkovní nerezová kamna. Dřevěné koupací sudy - co obsahují? Vířivá masáž celého těla je dokonalou relaxací ve vodě. Sud zpevňují nerezové obruče a je doplněn 2m vysokým nerezovým komínem.


Káď je na podstavci, aby se zespod kádě netvořily plísně a hniloby. Relax - termální vana pro dva s elektrickým ohřevem vody a filtrací.

Prodej výrobků tradičního bednářského řemesla. V souvislostí s aktuální pandemií KORONAVIRU, doporučujeme našim zákazníkům v tomto období co nejčastější využívání horkého sudu. V nabídce dřevěné sudy a soudky v objemech 1l-10. Tento nárůst způsobí, že tělo aktivuje imunitní síly (to je důvo proč se po sauně uzdravujeme rychleji). Pobyt ve velmi vysoké teplotě zapříčiní nárůst tělesné teploty až na ° C. Materiál je nejčastěji kvalitní vysušený severský smrk nebo severský modřín.


Voda se v nich ohřívá pomocí kamen na dřevo, tím se liší od vířivých van, které mají tepelné čerpadlo. Estonské dřevěné kádě představují přírodní koupání bez nutnosti chemie. Voda ve vířivkách se udržuje za pomocí kyslíkové nebo chlorové chemie.


Domácí lázně jsou dnes mnohem dostupnější, a proto není. Upoutají na první pohled svým nádherným design s vůní dřeva. Pro podnikatele jsou koupací sudy a kádě skvělou investicí, která pozvedne zájem o jejich ubytovací zařízení.


Ochlazovací kádě i dřevěné vany z naší nabídky se ošetřují stejně jako dřevěný nábytek olejemi s čističi na nábytek (například známý produkt Pronto atp.). V naší nabídce najdete dřevěné i nerezové koupací sudy. Vložka nevyžaduje žádnou další péči narozdíl od celodřevěných van a kádí, které vložky nemají.


Prodám dřevěné stylové kádě od vína v pěkném stavu.

Kádě lze použít i jako dekorace. Jedná se o ručně vyráběné ochlazovací kádě , obvykle z olšového dřeva nebo ze dřeva kambala. Stále více oblíbené koupací sudy na zahradu, nebo také kádě - HOT TUB, jsou určeny k relaxaci a odpočinku po celý rok.


Dominantou našich kádí je dokonalé zpracování, nerezové obruče pro stahování (pokud se kádě nachází v prostorách s měnící se vlhkostí vzduchu, dochází ke kontrakci a sesychání, nebo naopak vhkostí dřevo nabírá na svém rozměru). Otevřeno pro velkoobchod i maloobchod od 9. Maloobchodní prodej je k dispozici od 9. Nádherné ručně vyráběné vany z exotického dřeva, kádě , vědra, umyvadla a další produkty. Blumfeldt triflora dřevěné kádě vám přinesou rustikální atmosféru do zahrady, na terasu nebo do jakéhokoliv domácího prostředí. Hledáte-li romantickou koupel, smysluplně strávený čas s blízkými, výlet do lázní nebo jen zasloužený odpolední odpočinek.


Tyto tři květináče, ošetřené ohněm, jsou vyrobeny z elegantně strukturo. S vlastní horkou lázní si můžete dopřát všechna tato báječná životní potěšení. Koupel při praskajícím ohni vám pročistí tělo i mysl.


Litinové rukojeti jsou nejen praktické pro převoz,. Díky tomuto přístřešku si užijete zasloužený odpočinek na čerstvém vzduchu. Co Vám v centru nabízíme?


Můžete se těšit na dvě sauny, ochlazovací bazén v atriu, dřevěné kádě s bublinkovou koupelí, bowling a restauraci. Věříme, že v centru Relax Vratimov se budete cítit dobře, s našimi službami budete vždy spokojeni a budete se k nám rádi vracet.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky