úterý 13. srpna 2019

Držák na mobil do auta do větrací mřížky

Držák na mobil do auta do větrací mřížky

Snadná a rychlá instalace držáku je. Velmi oblíbený a praktický držák na mobil do auta. Na skle může být moc daleko a na palubní desce na něj nemusíte dobře vidět. Mobilní telefon se stejně jako v předchozí variantě (držáky na sklo) upevňuje mechanickým roztažením svorky, která mobil pevně obejme. Záleží pak na konkrétním uživateli, jaký zvolí druh.


Každý správný cyklista má dnes již držák na mobil na kole připevněn. Dříve bylo velmi nepraktické mít telefon v kapsičce, batohu nebo v kapse. Nyní však s držákem máte telefon u sebe a vidíte na něj. Toužíte po držáku do auta.


Využijte prostor ve Vašem autě na maximum s držákem na mobil do auta do větrací mřížky. Univerzální držák na telefon do větrací mřížky u auta - novinka. Moderně zpracovaný držák určený do větrací mřížky automobilu. Doporučujeme pro telefony (zařízení) o maximální šířce 1mm a tloušťce mm. Gravitační držák na mobil je určený do větrací mřížky auta.


Díky kvalitnímu hliníku je pevný a spolehlivý. Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice. Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Mezi oblíbený držák na mobil do auta je do větrací mřížky který nezabírá příliš prostoru a nezabraňuje výhledu. V naší nabídce najdete také držák do auta s přísavkou, magnetické držáky. Držáky mobilů do auta na Alza.


Mezi velice populární patří držák na mobil do auta gravitační, který se pohodlně ovládá jednou rukou. Díky otočnému kloubu je možné mobilní telefon otáčet kolem své osy o 360°. Je tedy možné si mobil (nebo GPS) natočit pohodlně i na šířku. Magnetický držák mobilu do auta pro uchycení do mřížky ventilace. Balení obsahuje mm tenkou kovovou podložku, kterou nalepte na svůj mobilní telefon nebo jeho kryt a pomocí magnetu připevněte telefon k držáku.


A do větrací mřížky automobilu. Tou první je držák do větrací mřížky a druhá je nalepovací kovová samolepka, kterou si umístíte na váš mobilní telefon. Pokud si nechcete samolepku přímo lepit na telefon, stačí ji dát mezi mobil a silikonový obal. Magnet bude fungovat i tak (u nabíjecí varianty držáku ale doporučujeme lepit přímo na mobil a dobíjet bez obalu, je to rychlejší).


Držák na mobil do auta do větrací mřížky

Skladem (ks) Původně: 5Kč Ušetříte. Pro úhlopříčkou - otočný o 360°, posuvná ramena 3Kč GoGEN univerzální, magnetický. Kvalitní držák na mobil do větrací mřížky HOCO CPHčerno-šedý. Connect IT Connect IT InCarz Mmagnetický držák do mřížky ventilátoru CI-658. Kvalitní sluchátka jsou nutností pro každého, kdo to s hraním her myslí vážně.


Forever AH-1je univerzální držák , který umístíte do ventilační mřížky ve Vašem autě. Do držáku lze upevnit prakticky j.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky