středa 7. srpna 2019

Dřevěná stavebnice walachia

Dřevěná stavebnice walachia

Nápad se stavebnicemi patří Pavlu Hrůzovi seniorovi. Vznikl na základech jeho třicetileté pedagogické a chalupářské praxe, zkušeností s prací se dřevem. Součástí stavebnice je schematický montážní plán. Po slepení můžete rozložit na dvě části a uschovat zpět. Skladem - ihned k odeslání!


Tato verze je sestavena ze sady Vario, Vario XL a Vario fort, a tak z ní sestavíte nepřeberné množství staveb dle Vaší fantazie. Určeno pro děti od let. Obsahuje bukových dílů různých délek a průměru, ze kterých lze kompletovat stavby dle vašich představ. Jsou zde uloženy dřevěné hranolky o průřezu 9x9mm daných délek ke stavbě roubených stěn, díly na štíty a střechy, kartonové výseky oken a dveří i papírové potisky, plochy štítů, střech, stříšek, dveří, oken a dlažeb, folie oken a brusný papír na opracování.


Balení obsahuje dílů. Lze ji skládat i rozkládat. Stavebnice z masivního bukového dřeva ( průměr mm ). Z této stavebnice postavíte mnoho variant staveb.


Dřevěná stavebnice walachia

Není-li určeno jinak, lze ji skládat i rozkládat. Dětské hudební nástroje. Slepovací stavebnice Walachia jsou dřevěné modely domečků a staveb z Valašského kraje v měřítku 1:32. Dřevěné stavebnice Walachia. Skládací dřevěná stavebnice Walachia Massive Box 4v dřevěné bedně.


Obsahuje dvě stavebnici Vario Massive 2dílů bez kartónových krabic, celkem 4dílů. Jednotlivé modely lze opakovaně skládat i rozkládat. Walachia WVario XL Vario XL je jednou z variant stavebnic Walachia.


Obsahuje 2dílů a můžete si z ní postavit minimálně různých typů budov. Váš e-mail: Vaše zpráva: Tagy. Mozaika Sluban společenská hra pěnový podsedák kytka kruh akupresurní malý pěnový kruh sprchový gel s parfémem Piráti hlavolam mosaika kostky Wange Toys kruh akupresurní velký podsedák pěnový pro nejmenší zvířata kruh velký damský parfémovaný sprchový gel farma Kufřík tvořivé.


Slepovací dřevěná stavebnice Walachia - modely domečků a staveb z Valašského kraje v měřítku 1:32. Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice. Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb. Krásná velká dřevěná slepovací stavebnice hradu.


Postavte si dřevěný hrad v měřítku 1:pomocí dřevěných hranolů. Díky množství různorodých dílů je vhodná pro různé tvary a stavby podle fantazie. Můžete postavit cokoliv - stavby nebo plošné obrázky.


Stavebním materálem jsou dřevěné hranoly o rozměru 9xmm, díly střechy, oken a dveří, potištěné prvky na imitaci dlažby apod. Jedná se o stavebnici dřevěného mostu. Sestavuje se z předpřipravených hranolů a slepuje lepidlem na dřevo a papír. V balení u slepovacích stavebnic najdete vše, co potřebujete k samotnému sestavení - dřevěné hranolky o průřezu 9x9mm potřebných délek ke stavbě roubených stěn, dále také díly na štíty a pro stavbu střechy, součástí jsou i kartónové výseky. Vodní mlýn - Walachia dřevěná stavebnice.


Dřevěná stavebnice walachia

Kč Hospoda - Walachia dřevěná stavebnice. Kč Samota - Walachia dřevěná stavebnice.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky