čtvrtek 8. srpna 2019

Kuchyňský robot sencor diskuze

Kuchyňský robot Sencor STM Pastels už rozebírají maminky na webu eMimino. Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. Mezi jeho výhody patří výběr rychlostí a slušná výbava, kapacitou a příkonem zapadne do standardní domácnosti a nezvládá pouze některé méně obvyklé činnosti, jako je lisování citrusů či odšťavňování. Do velké nerezové mísy o objemu litru vložíte suroviny, vyberete si nástavec podle aktuální potřeby a jednoduše stisknete tlačítko start.


Kuchyňský robot sencor diskuze

Je i trochu sentimentální, ale uklidňuje a hřeje. Planetární systém hnětení, míchání a šlehání zajistí, že váš kuchyňský robot Sencor beze zbytku zpracuje a důkladně promíchá všechny přísady. Díky bajonetovému uchycení hnětacích háků a šlehacích metel je jejich výměna snadná a rychlá a uchycení pevné a bezpečné. Funkce jako variabilní regulace otáček.


Jak už jsme se zmínili jde o multifunkční přístroj, který nejenom šlehá, hněte a mixuje, ale navíc mele maso, strouhá, odšťavňuje, tvaruje cukroví, plní klobásy a zvládá další věci. Nicméně i tento robot se nemá za co stydět. Tento kuchyňský robot se vyrábí v takzvané Pastels kolekci, neboli pastelové kolekci, většinou je k nalezení také pod názvem S encor. Využijte naši moderovanou diskuzi. Dobrým standardem je planetární míchání, kterým disponují všechny kvalitnější roboty.


Kuchyňský robot sencor diskuze

LED osvětlení, příslušenství: hnětací hák, mixér, masomlýnek, míchací metla, šlehací metla, nástavec pro přípravu klobás, tvořítko na cukroví, materiál: nerez a plast Dejte sbohem nudným spotřebičům a vyberte si. Speciální FLEXI šlehač a FLEXI metla. Nástavec pro přípravu salátů nahradí všechny funkce stolního mixéru, mlýnek na maso pro hrubé i jemné mletí disponuje i nástavcem pro plnění uzenin. Se silným motorem umím udržovat nastavené otáčky i při… Rychlý náhled. Promění vaření v zábavu, zkrátí čas přípravy, protože máte doslova volné ruce.


My jsme začali tím, že jsme zkusili vymíchat tuhé těsto na bagety. Ale nepočítejte s tím, že robot „spolkne“ kilo a půl tuhého těsta. To by už na robot této kategorie bylo moc, ale běžné domácí pečení zvládne. Zboží skladem zasíláme okamžitě. Multifunkční kuchyňský robot představuje velkého pomocníka pro každou hospodyňku.


Kuchyňský robot sencor diskuze

Usnadní veškerou přípravu pokrmů a vaření a pečení vás začne více bavit! Vyberte si ten, který vám nejvíce padne do oka. Můžete jej použít k mixování, šlehání, hnětení, mletí, strouhání, výrobě kebabu nebo domácích klobás. Jsem kuchyňský robot nové generace, který splní všechna vaše kulinářská přání. Rozlučte se s nudnými spotřebiči a vyberte si kuchyňský robot značky Sencor.


Na své si tak přijde opravdu každý. Robustné celokovové tělo s kovovým převodovým mechanismem zajišťuje dlouhou životnost. Robot má tři výstupové konstrukce, díky kterým snadno a rychle uchytí všechny vyměnitelné nástavce. Před uvedením do provozu si pozorně přečtěte tento návod. Dodržujte všechny bezpečnostní a výstražné pokyny a řiďte se uvedenými doporučeními.


Rozsáhlá diskuzní fóra pro rodiče. Těhotenství, poro miminka a batolata. Lze ho rychle sestavit i vyměnit nástavce. Objevte Philips kuchyňský robot. Diskuze podle narození i regionu.


Zjistěte, proč jsou pro vás tyto kuchyňský robot vhodné. Porovnávejte, čtěte recenze a objednávejte online.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky