čtvrtek 15. srpna 2019

Ručníky z bambusového vlákna

Proto jsou vhodné i do sauny a bazénu, kde je vysoká koncetrace vlhkosti. Absorpce u bambusového vlákna je 4x lepší než u bavlny a jejich měkkost je nesrovnatelná. Novinkou jsou luxusní ručníky a osušky z bambusového vlákna.


Tyto bambusové ručníky a osušky se hodí se do koupelny bez přirozeného větrání. Bambusové ručníky a osušky.

Nedochází proto ke vzniku nepříjemných pachů. Ionty mědi potlačují infekční působení hlavních druhů bakterií a plísní, včetně kandidy, likvidují nepříjemný zápach Antibakteriální a protiplísňový efekt Nevyžaduje časté praní - 4krát méně než běžné ručníky ! Vlákna pro průmyslové textilní zpracování jsou známá teprve od konce 20. V naší široké nabídce také naleznete kvalitní pracovní ručníky , které jsou vysoce odolné.


Veškeré ručníky a osušky nabízíme v atraktivních barevných kombinacích. Ručník z bambusového vlákna je převratem v technologii vláken. Přírodní bambusové vlákno je spředeno s přírodní bavlnou do vysoce savého , velmi příjemného ručníku.

Kvalitní ručníky a osušky, které mají vysoký podíl bambusového vlákna ( bambus, bavlna), najdete například na e-shopu RodinneBaleni. Vyrobeno z pružného materiálu, který se perfektně přizpůsobí vašemu tělu. Zároveň podporuje spalování podkožního tuku a drží páteř a celé tělo ve správném postavení. Pocitově je látka, ze které je prádlo z bambusového vlákna vyrobeno, chl.


Ručníky a osušky FLORA patří mezi nejluxusnější bambusové ručníky z naší kolekce. Směs bavlny () a bambusového vlákna () Vám poskytne dokonalý uživatelský komfort. Ručníky jsou díky přítomnosti bambusového vlákna lehké a mimořádně jemné na omak.


Zdobí ho elegantní zlatá bordura s motivem bambusu. Díky svým jedinečným vlastnostem jsou ručníky z bambusového vlákna pevnější a mají 3× vyšší savost než bavlna. Osušky z bambusového vlákna jsou skvělou volbou do vaší koupelny. Vyvážená směs bavlny a bambusového vlákna zaručuje těmto osuškám výbornou savost, měkkost a jemnost.


Ručník (župan) z bambusového vlákna je převratem v technologii vláken. Mnoho obchodníků totiž nabízí ručníky s názvem bambusový a přitom neobsahují z daleka ani podíl bambusových vláken. Známka opravdové kvality je použití nejméně bambusového vlákna , které se doplní o kvalitní 1 bavlnu.


Jednotlivé smyčky froté jsou tvořeny z mnoha vláken kvalitní příze a díky tomu je dosažena vysoká savost, rychlé sušení a hebkost. Vysoce kvalitní ručníky s bambusovým vláknem.

Ručníky díky vysokému poměru bambusového vlákna mají vynikající savou schopnost a jsou krásně hebké. Antibakteriální a hypoalergenní, vhodné pro alergiky a do špatně větraných koupelen, takové jsou bambusové osušky Soft Cotton z bambusového vlákna. Máme pro Vás ručníky z bambusového vlákna , které Vás svou ABSORPCÍ mile překvapí. Dobrá prodyšnost bambusových mikrovláken Vám zaručí rychleschnoucí účinek.


Perfektní dárek pro každého. Ručník je příjemný na dotek a to nikdo neodmítne. Ručníky z bambusového vlákna jsou měkké a velmi příjemné na dotek. Bonusem těchto tkanin je hebkost a jsou příjemné na dotek.


Pouze bambusové osušky, bambusové ručníky a další výrobky ze 1 bambusového vlákna mají samočisticí schopnosti! Vaše pokožka si je zamiluje. Přidáním bavlny nebo polyesteru si kupujete jen dražší bavlněný výrobek. Pouze 1 bambusové osušky a ručníky Vám zaručí maximální komfort a dlouhodobou čistotu výrobku. V našem butiku najdete elegantní nadčasové oblečení z přírodních materiálů s fair trade certifikací.


V této kategorii naleznete výrobky z bambusového vlákna , které je známé pro svou mimořádnou prodyšnost, antibakteriální vlastnosti, příjemně měkký povrch a velmi atraktivní vzhled. Luxusní bambusové ručníky a osušky Zlatá edice Škodák jsou vyrobeny z velmi jemných a kvalitních vláken bambusu, což při jejich vysokém obsahu zaručuje hebkost, měkkost a výbornou savost již od prvního použití. Obsah dlouhovlákné česané bavlny dodává ručníku pevnost a stálost při údržbě i používání. Papírové ručníky v roli, 2-vrstvé, celuóza, výška role 20cm, průměr role 13cm.


Já jsem začala používat ručníky z bambusového vlákna a nemám s tím žádný problém, nezatuchnou, nesmrdí, jsou stále měkké a voňavé , i když nepoužívám aviváž, jelikož to by se nemělo, páč ti aviváž v ručníku defucto ucpává pory v ručníku a snižuje pak savost.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky