pátek 23. srpna 2019

Sada na vino

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Nejlepší způsob, jak udržet vaše lahve. Dárková sada na víno dílná ve tvaru láhve Dárková sada ve tvaru láhve.


Souprava na víno obsahuje sommeliérských pomůcek - vývrtka, ozdobná ochranná obruč, trychtýř, razečka na fólie, zátka.

Z preventivních důvodů NENÍ MOŽNÝ OSOBNÍ ODBĚR NA PRAZE do odvolání. Zasílání probíhá bez omezení, prosím objednávejte online. Vývrtky a otvárače na fľaše) Hodnotenie produktu:. Táto sada je krásnym darčekom pre každého muža. Okrem toho, že pozostáva z piatich pomôcok pre vinára, si môžete zahrať vo voľných chvíľach aj šach.


Na slavnostní přípitek i na pohodový večer s přáteli, na červené i na bílé, broušené sklo i plastové sklenice na piknik - na FAVI. Velké, malé, na portské i na sekt, stačí si jen vybrat, ze které vám bude víno chutnat nejlépe. Vyberte si skleničky na víno z produkce nejlepších českých i zahraničních skláren.

Překvapíme vás širokým výběrem sklenic na víno klasických, originálních i luxusních, které budou estetickým osvěžením vašich slavnostních i všedních chvil. Ochutnávky vína z perfektního skla ocení jak milovníci vín, tak i. Krásny darček pre vinára v podobe sady na víno v okrúhlom obale. Ponúkame teplomer, chladničku či nosič na vína. Sada na víno obsahuje všetko, čo potrebujete na otvorenie dobrého vína.


Všetko v najvyššej kvalite, čo ocení nejeden znalec. Praktický a zároveň originální dárek, který potěší každého milovníka šachů a vína. Ozvláštněte oslavy a večírky s přáteli touto vychytávkou, která na jednu s. Součástí balení je seřezávač fólie, zátka na lahve, číšnický otvírák a nálevka.


Velice kvalitní otvírák na víno, vhodný také jako dárek. Pokud si chcete dopřát sommelierský zážitek, sada Lamart je pro vás jako stvořená. Sada obsahuje až kusov nástrojov na víno a figúrky na šach. Celá sada je v drevenej krabici a na jej veku je šachovnica.


Prešove Ďakujeme za porozumenie a dúfame, že toto ťažké obdobie spolu zvládneme a prajeme Vám hlavne veľa zdravia! Dekorované sklenice na víno 180ml Pavučinka půlka Skladem (sada ) Křišťálová sklenice na šumivé víno s motivem zlaté, nebo platinové pavučinky. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší.

Tip: sadu na víno doporučujeme pro každého muže - dědečkovi k výročí, na den otců, pro šéfa nebo jako dárek při kolaudaci bytu, domu apod. Sada na červené víno XD Design Aerato l Aerato pozvedne potěšení z konzumace červeného vína na vyšší úroveň. S touto jednoduchou, ale zároveň kompletní karafou na víno budete. To vše je baleno v černé dárkové krabičce. Krásná vyřezávaná sada z paroží na víno.


Krásný kousek do interiéru, loveckého pokoje nebo jen tak! Obsahuje otviraky, špuntek a nožík. Aukce 1Kč s dopravou 2Kč. Kup teď Kč s dopravou 1Kč. KOVOVÁ VÝVRTKA NA VÍNO.


VINO VERITAS Sada sklenic na víno 4ml ks.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky