úterý 30. října 2018

Patro na spaní zkušenosti

Měli jsme patro na spaní od soukromého truhláře v minulém bytě a už bych to nechtěla z vícero důvodů. Dobrý den, potřebujeme pořešit nedostatek místa v panelákovém bytečku a chtěla bych se proto zeptat, nemáte někdo zkušenosti s patrem na spaní v paneláku, případně v bytě s nízkým stropem? Mám dotaz zda máte někdo patro na spaní. Děkuji všem za postřehy a zkušenosti.


Pokud máte byt otočený na jih nedoporučuji, jedině s klimou.

MinkaD píše: Dobrý podvečer všem, prosím všechny o zkušenosti , kdo mají patrové spaní. Z naši kompletní nabídky patrových postelí si vybere opravdu každý. Patra na spaní vyrábíme na míru z kvalitního dřeva a materiálů. Využíváme dokonale prostoru, který máte pro své patro na spaní určen.


V zadní místnosti bylo takové patro na spaní , bylo dost vysoko - no pohodlně se pod tím dalo projít. Na kraji toho patra nebylo žádné zábradlíčko. Na to patro vedl vysoký žebřík.


Za léta praxe a nesčetný počet realizovaných zakázek jsme zaměřili svou pozornost na vysokou funkčnost výrobku, kterou vždy probíráme se zákazníkem před výrobou.

Jako příklad vysoké funkčnosti našich výrobků můžeme uvést úložné schody coby součást patra na spaní. Jde o vlastní patent. Respektive uz rozdelene spani. I o tom se diskutuje na Modrém koníku. Přečti si zkušenosti a názory ostatních.


Sama bych radši měla kvalitní sedačku na trvalé spaní , což už dneska se dá za cenu patra určitě pořídit. A denně roztahovala a zatahovala , než patro. Fotku bohužel nemám, bylo to v době, kdy jsme si ještě o nějakém digitálu mohli necha jen zdát,ale měli jsme klasický čtverec a pod ním do L skříně. Z hlediska estetiky dostává interiér instalací patra na spaní novou dominantu a lze tímto způsobem zcela zásadně změnit podobu interiéru.


Patrům na spaní se mnohdy také říká spací patra, dřevěná patra, patrové postele, vestavěná patra, snížená patra, interierová patra nebo patra na míru. Ahoj, uvažujeme o stavbě patra na spaní a dostala jsem typ, který mi docela vrtá hlavou. Jedná se o patro ve výšce cca metr. Přijde mi to docela šikovné ať už kvůli vedru při spaní u stropu, tak kvůli bezpečnosti prcka (samozřejmě se zábranou v okně).


PŘEHLEDNĚ: Kde si už můžete nakoupit a co zůstává zavřené? Malému bude rok a my časem budeme chtít. Vyrábíme běžná patra na spaní , atypická patra na spaní , patrové postele, pódia a další dřevěný nábytek a doplňky z masivu.

Patrové postele nebo patro na spaní uspoří prostor Dostatečné množství spánku nebo prostor na relax je jakousi nezbytností v každém interiéru. Pokud ovšem ve vaší ložnici či v dětském pokojí není příliš velké množství prostoru, je třeba řešit situaci nějakým efektivním a úsporným řešením. Zakázková výroba vestavěných pater na spaní z masivního dřeva. Vestavěné patro je někdy také nazýváno spací patro , patro na spaní , vysoká postel nebo patrová postel. Nejlépe se hodí do bytů s malou podlahovou plochou a vysokými storpy.


Lze ho použít cv obytných, kancelářských, skladovacích, ale i jiných prostorách. Get without the ads. Skip trial month free. Unsubscribe from Nycova1?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky