úterý 30. října 2018

Hadřík na brýle s potiskem

Stěrka nebo hadřík je vyroben z jemného polyesteru a má originální vzhled a funkčnost. Jsou velmi vhodné pro digitální potisk. Bisight čistící hadřík na brýle , reklamní potisk i bez. Reklamní předměty s výběrem propagačního potisku.


Zakázková výroba reklamních hadříků na brýle. Pokud požadujete reklamní předmět, který absolutně vystihuje váš bran zvolte výrobu čistítek na brýle na zakázku. Hadřík může mít barvu, tvar, velikost a celkový design. Na hadřík můžeme také vyrobit praktické silikonové pouzdro v pantone barvě či s vaším. Dioptry hadřík na brýle , reklamní potisk i bez.


Slevy až ⚡ Tradiční prodejce s rychlým dodáním. Možno objednat s vlastním designem. Cena zahrnuje sublimační potisk. Tento dárek potěší každého, kdo nosí dioptrické či sluneční brýle.


Pokaždé, když si bude chtít obdarovaný brýle vyčistit, Vaše značka se mu připomene. Nevyhovují Vám klasické rozměry čistících utěrek a hadříků? Upozornění: pro zachování optimálních vlastností. Máme na výběr z několika druhů reklamních multifunkčních šátku - všechny s typy vlastním potiskem.


Ta je ideální především pro zimní chladné dny. Omylem si sáhnete na skla brýlí a hned šmouha. Nehledejte po kapsách papírové kapesníky, vždyť přece sami dobře víte, že speciálním hadříkem k leštění brýle vyčistíte mnohem snáz. Je lepší být připraven a proto by každý, kdo nosí brýle , měl být vybaven více hadříky z mikrovlákna k jejich leštění.


Tento produkt je aktuálně nedostupný. Nebuďte smutní, vybrali jsme pro Vás podobné produkty , jež si můžete ihned objednat. Hadřík na brýle DIOPTRY s plnobarevným potiskem 006. Dárkové sluneční brýle s vlastním potiskem na obroučkách. V tomto případně můžou mít klienti opravdu Vaší reklamu neustále na očích!


Nabízíme Vám sluneční brýle s Vaší grafikou. Sluneční brýle jako dárkový předmět. Bílý hadřík na čištění brýlí Bílý hadřík na čištění brýlí z mikrovlákna. Doporučená technologie tisku: sítotisk S2. Maximální velikost tisku: 1cm2.


Specialista na potisk a výrobu na míru. Hadřík z mikrovlákna lze použít na brýle , mobil, tablet či notebook. Vybrat si můžete z více módních designů. Rozměr: 1× 1cm.


Osobní péče - sluneční brýle : Gildor čistící hadřík , Dacrok polyestero. Máte-li zájem o lanyardy v jiných než nabízených parametrech, neváhejte nás kontaktovat. V naší nabídce naleznete vzorový výběr z naší nabídky šňůrek na krk s firemním potiskem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky