pondělí 15. října 2018

Vibrační deska wacker

Pro hutnění zeminy nejrůznějších typů bude nejlepším výběrem vibrační deska Wacker Neuson. Stroje jsou robustní, spolehlivé a skvěle se hodí pro stavbu silnic, cest nebo budování krajiny. Nabízíme širokou paletu modelů vibračních desek s předním pojezdem nebo reverzním chodem.


Z těch si můžete cíleně a. U Wacker Neuson najdete vibrační desky s chodem vpřed s benzínovým, naftovým nebo elektrickým motorem na hutnění zeminy, asfaltu a dlažby. Prodám vibrační desku Wacker Neuson DPU80R Lem 6r.

Kg úderná síla kN motor Diesel dva válce tlakové mazání el. Vibrační desky) Hodnocení produktu:. Jako všechny vibrační desky ve třídě – kN od Wacker. V nabídce Ramirentu najdete zhutňovací zařízení s hmotností od do 8kg. VIBRAČNÁ DOSKA - používa sa na zarovnanie a hutnenie betónových podláh.


This feature is not available right now. Please try again later. Pracovní částí je ocelová nebo ocelolitinová deska, na které je umístěn vibrátor poháněn spalovacím motorem.

Vlivem vibrací se deska pohybuje a současně se vibrace přenášejí na hutněný materiál. Výběr možností Přidáno. Zejména je vhodná na úpravu vnitřních prostorů - rovné hrany umožňují hutnění podél zdí a pilířů.


DPU130r je nejsilnější vibrační deska na trhu. Modely DPU s odstředivou silou kN patří k lehkým univerzálům pro zámkovou dlažbu, zahradní a terénní stavby i pro opravy v ulicích, na cestách a parkovištích. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů vibrační deska. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. For the best possible use of this website and for further optimizations cookies are being used.


By continuing to browse this website you are agreeing to our use of cookies. Desku je možné použít v zahradnických službách, při terénních úpravách,. Jeřábnické práce, nákladní doprava, výkopy a úprava terénu. V souvislosti s nařízením vlády, zůstává náš e-shop v plném provozu a prodejnu v Kravařích máme OTEVŘENOU pro výdeje zboží nakoupené na eshopu a pro velkoobchodní prodej. Wacker , bourací kladivo Hilfi, elektrické a benzínové nářadí, vrtačky, čerpadlo, elektrocentrála, zahradní technika, ježkový válec.


Po výměně olejů filtrů plně funkční nachystaná ihned k dalšímu použití. BOMAG vibrační deska plate compactor. Kategorie: Hutnící technika.


Prodám profesionální vibrační brusku Worx modelovým značením WU6s originálním kufrem. Brusná deska : x 1Mm Příkon 3W Aktuální cena v prodejnách 2.

Preferuji osobní předání ve Frýdku-Místku případně v Ostravě po domluvě možno zaslat kurýrní službou. Detailní popis produktu. Nová vodící oj snižuje vibrace přenášené na ruce (HAV) na minimum, a proto nabízí vysokou úroveň komfortu obsluhy při plném hutnícím výkonu. Půjčovna malé machanizace, strojů a nářadí v Příbrami.


Zabýváme se vrtací, bourací, zahradní i hutnící technikou a další.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky