pondělí 29. října 2018

Řezbářské nože sada

Nástroje pro řezbáře, které jsou vyráběny z Českého dřeva i kovu. Sada nožů s různě tvarovanými čepelemi. Díky různým tvarům čepelí má sada opravdu široké využití. Nože jsou určeny k práci s různými materiály.


Sada využijí především nadšenci a milovníci ručních prací.

Místní nože proslavila jejich funkcionalita a spolehlivost oceňovaná generacemi lovců, rybářů a řezbářů. Nejen, že při práci řezbáře potřebujete různá dlátka, ale také je nutné, abyste si zakoupili i řezbářské nože. Ono samotné dlátko vám totiž nikdy neudělá na vaší figurce a nebo sošce takový tvar, jaký byste si sami představovali. Ve vaší dílně tedy rozhodně nějaká hezká a hlavně kvalitní sada nožů nesmí. Ať už hledáte lovecké nože , vyskakovací nůž, řezbářské nože , lovecké nože , bojové nože , švýcarské nože , kvalitní kuchyňské nože , japonské kuchyňské nože , brusný kámen či brusnou sadu, vše u nás najdete skladem.


Vystavit v této kategorii. Aukro Dům a zahrada Nářadí Sady nářadí Ostatní. Nabídka už bohužel skončila, ale níže jsme vám našli.

Ostří jsou perfektně nabroušené a připravené se ihned zaříznout do dřeva. Naprosto profesionální řezbářské nože jsou ručně vyráběné nástroje té nejlepší kvality, určené především profesionálním řezbářům. Povrch je upraven černěním. Střenky nožů jsou vyrobené z bukového dřeva, povrch je mořen a navoskován.


Sada dlát pro náročnější práci mívá až kusů. Mistr řezbář však používá až přes 1dlát. Některá dláta bývají číslována. Další čísla vyjadřují tvar (houpačky, háčky) a dále profil.


Chcete začít s řezbařinou? Japonský řezbářský nůž - Model A. Originální řezbářské nože prověřené kvality. Aby se vám snadno nakupovalo, používáme na webu k personalizaci a analýze návštěvnosti cookies.


Vysoce kvalitní ruční nástroje a nářadí pro umělecké řemeslníky. Sortiment zahrnuje dláta a řezbářské nástroje, pily, hoblíky, nože , brusné nástroje atd. Dodáváme i materiály pro výrobu uměleckých předmětů.


Profi sada řezbářských nožů zn. Oboustranné ostří je určeno pro univerzální použití.

Nože s levou či pravou fasetou jsou určeny pro speciálnější použití v závislosti na tom, zda je řemeslník levák (pravá faseta) či pravák (levá faseta). Nabídku švédských řezbářských nástrojů tvoří dláta a řezbářské nože Morakniv a Svante Djärv. Všechna dláta a nože pocházejí z naší dílny, vítejte u nás!


Sortiment našeho eshopu je specializován na řezbářství a to především na řezbářská dláta, řezbářské nože a příslušenství. Všechny nástroje jsou vyráběny ručně, z kvalitních materiálů (nástrojové oceli třídy 19). Dodávána řezbářská dláta jsou zhotovena z ušlechtilé oceli vysoké kvality a jsou vybavené protiskluzovým materiálem pro pohodlné držení. Podívejte se také na naše další řezbářské potřeby. Univerzální brusná sada Ganzo Touch Pro vhodná i pro začátečníky.


S touto základní brusnou sadou nabrousíte své nože bez problémů v domácích podmínkách.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky