středa 17. července 2019

Plynové topidlo vafky

K plynové přípojce se topidlo VAFKY připojuje prostřednictvím ohebné pancéřové hadice DNI5. Karma - synonymum pro plynové spotřebiče - stále rozšiřující svůj sortiment o nové produkty jako klimatizace, vinotéky a podobné. Plynové vytápění se ujalo nejdříve v činžovních domech formou podokenních topidel WAW, hovorově „ vafky “. Hliníkový výměník zabezpečuje velmi dobrou tepelnou vodivost, což příznivě ovlivňuje spotřebu plynu: může při výkonu kW klesnout až na kubíku za hodinu provozu.


Pokud je vývod spalin provedení turboskrz zeď,nesmí se vstupní trubka ucpávat.

Plynové topidlo WAW je pro malý byt velmi jednoduché a ekonomické. Je tudy i provedeno nasávání vzduchu. Při velkém větru se může totiž stát,že tudy proudí studený vzduch do místnosti. Někdo se může pokusit tento otvor ucpat a pak topidlo.


Topidlo je vybaveno mechanickou regulací teploty. Plynová topidla MORA jsou totiž opatřena systémem automatické regulace. Tato topidla jsou určena pro vytápění jak obytných místností, tak i nebytových prostor, skladů, dílen atd.


Hodnocení produktu:.

Existují totiž taková plynová topidla, která jsou vybavena speciálně vyrobenými a vyvinutými radiálními a axiálními ventilátory, díky kterým je vytápění vždy maximálně efektivní a vy nepřicházíte o absolutně žádné teplo. Vafky mají ovšem i nevýhody Jako všechna zařízení, tak i plynové vafky mají nějaké ty nevýhody. Některá zařízení bývají relativně hlučná, což může někomu dosti vadit. Toto topidlo je navíc konstruováno tak, že odsává vzduch z interiéru. Jedná se o zařízení, která jsou zhotovena z pevných a trvanlivých součástí, uzavřená v silném a odolném obalu.


Dodáváme, instalujeme, montujeme sporáky všech značek a typů. Plynové , elektrické či kombinované – naši technici vždy s maximálním důrazem na bezpečnost provozu po montáži používají profesionální detekční a kontrolní přístroje a zkontrolují správně nainstalovaný sporák. Odtah řešen systémem dvěma trubkami nad sebou. Tak rad bych se zeptal na vasich zkusenostech s vafkama: jestli jsou ucinne, a jestli jsou bezpecne.


Jejich výhodou je nezávislost na ostatních částech objektu a nezávislost na provozním režimu objektu. Tento výrobek máme vystaven na naší prodejně ( Brno, Košinova ). Použité fotografie produktů jsou pouze informativní, ilustrativní a platné v době zařazení produktu na eshop. W s odtahem spalin přes zeď.


Výrobci si vyhrazují právo na změnu designu, příslušenství a parametrů produktu bez předchozího upozornění. Rádi se vyjádříme ke kompatibilitě a technickým parametrům Vámi zvolených prvků JUNKERS. Ať už se jedná o plynové a elektrické sporáky, vestavné spotřebiče – trouby, mikrovlnné trouby a varné desky, odsavače par – digestoře, plynová topidla nebo elektrické ohřívače vody – bojlery.

Dosluhující plynové topidlo je možné snadno nahradit jeho moderní variantou. Výrobci totiž často u těchto zařízení ponechávají stejné montážní body. Moderní vafky nabízejí úspornější provoz, atraktivnější vzhled a lepší možnosti regulace. Na výběr máte mnoho variant od jednoduchých až po luxusnější. Plynové kotle Nízkoteplotní a zejména kondenzační kotle mají vysokou účinnost (vyšší než wawky) a tedy nižší spotřebu paliva.


Jsou velmi dobře regulovatelné ve velkém rozsahu a dají se připojit k různým typům topných soustav, jako jsou například radiátory či podlahové vytápění. Firma, která uvede topidlo do provozu, následně zajistí i případné opravy v záruční době. V případě, že tato servisní firma zanikne, zajistí opravu v záruční době servisní gesce nejbližší k Vašemu bydlišti. Gamat B - topidlo do komína kW má nadčasově elegantní design.


Jedná se o spotřebič s otevřenou spalovací komorou, určené k připojení ke komínu s přirozeným tahem, spalovací vzduch se přivádí z místnosti, v níž je umístěn. Lze je využít k vysoušení a odvětrávání hrubých staveb, stavenišť, pokojů po malování apod. Mimoto jsou alternativou k elektrickým topidlům, takže je můžete využít i výrobě tepla v prostorách jako jsou dílny i průmyslové prostory.


Nejsou závislá na přísunu elektřiny, ale k jejich.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky