čtvrtek 25. července 2019

Vestavná pračka v kuchyni

Tato pračka Teka má navíc program. Dnes bychom podobné rozhodnutí řešili zřejmě současně s novou kuchyní. My máme taky moc malou koupelnu a pračku jsme tedy museli umístit do kuchyně. Po vyprání necháme chvíli pootevřená dvířka aby pračka mohla větrat.


Výhodou vestavných spotřebičů je určitě estetický dojem.

Pokud se vám pračka nevejde do koupelny, nebo z jakýchkoliv jiných důvodů upřednostňujete umístění pračky se sušičkou v kuchyni , jistě oceníte možnost jejího zakomponování pod kuchyňskou linku. Volně stojící potom představuje klasickou volbu pro koupelny. Inteligentní senzorový systém waterPerfect Plus zabezpečuje maximální účinnost při distribuci vody. Detekuje typ a množství prádla v 2úrovních.


Dobrý den, prosím o fotku případně popis místa kde máte v kuchyni umístěnou pračku. Stavíme dům s obytným podkrovím. Ovšem do budoucna se počítá s ložnicí dole a spodní koupelna je tak malá že se tam pračka nevejde- zbývá jen umístění do kuchynské linky.


Stejně standardizované rozměry nabízejí i sektorové kuchyňské skříňky.

Pračka bude umístěna v horní koupelně. Electrolux PerfectCare 7EW7W368SI je vybavena systémem DualCare, který detekuje typ tkaniny a hmotnost náplně, a poté upraví teplotu a pohyb bubnu pro nejlepší péči. Můj nákupní rádce Heureka. Můžete pro ni najít místo třeba v kuchyni a díky jednotnosti dvířek nemusí nikdo vědět, že ji tam máte a pokud zvolíte tichou, pak ani nemusí zaznamenat, že právě perete. Tvořte v kuchyni nejen jídlo, ale také zážitky a vzpomínky.


Skvělé domácí útočiště Proměňte s našimi spotřebiči svůj byt či dům v útulný domov, kam se budete vždy těšit. Mě by tedy osobně rušila pračka víc v kuchyni , než v koupelně. Nehledě na to, že v bytech, kde není technická místnost se většinou jen těžko hledá místo v kuchyňské lince na pračku. Do kuchyně patří myčka.


Rozumíme nejen spotřebičům, ale výrobě celé kuchyně. Kurzy vaření Chuť zažít víc Zaregistrovat výrobek. Vestavná pračka se sušičkou. Přejete si, aby vaše pračka v kuchyni či v koupelně působila nenápadným dojmem? Pro zajištění přístupu k bubnu mají vestavné pračky pouze přední plnění.


V naší nabídce najdete i praktické vestavné pračky se sušičkou. Kuchyne so vstavanou práčkou sú v našej krajine celkom novým fenoménom.

Niekto si myslí, že toto riešenie je vynikajúcou možnosťou, niekto je skeptický voči všetkým návrhovým rozhodnutiam a považuje takúto možnosť za neprijateľnú. Praní prádla sice s vařením nesouvisí, přesto pračka není v kuchyni nijak neobvyklým spotřebičem. Důvod je očividný - nedostatek prostoru. Nejčastější je její integrace do kuchyňské linky, ale jde to i jinak. Práčka v kuchyni je obvykle voľbou pre tých, ktorí nemajú pre tento spotrebič v kúpeľni dosť miesta.


Vybírat lze z těchto pracích programů: Bavlna, Syntetika, Vlna, Bavlna Eco, Baby Care, Ruční praní, Denní expres, Expres 1 Tmavé prádlo, Mix 4 Košile, Osvěžení (Refresh), Eco čisté, Čištění bubnu, Máchání, Odstřeďování. V první řadě proto vybírejte podle rozměrů skříňky určené pro budoucí myčku. Zda je vámi zvolený spotřebič vhodný se dozvíte z rozměrů u popisu produktu.


Nezapomeňte také počítat s rozvody vody, odpadu a přípojkou elektrické energie. Nicméně pokud řešíte problém s nedostatkem místa v kuchyni , jsou pro vás lepší volbou kompaktní trouby s výškou pouhých cm. Velikost trouby vybírejte s ohledem na četnost jejího používání a na množství členů v domácnosti.


Kompaktní trouby jsou proto ideální pro jednotlivce i páry.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky