úterý 30. července 2019

Profi lednice bazar

Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Provozovny jako: restaurace, jídelny, profi kuchyně, fast foo obchody s potravinamí, ře.


Rozměry V-200cm S-140cm H-83cm.

Vnitřní rozměry S-130cm H-68cm V-146cm. Popis: prodám profesionální gastro chladící prosklenou vitrínu Vestfrost FKG 410. Inzerát byl odebran z oblíbených. Gastro lednice NordLine UR 6( 6l), r. Skříň má výškově nastavitelné police a zabudovaný zámek. Prosklená profi lednice Klimasan SC 8DDdvojité temperované sklo,nápojová lednice ,vhodná do gastroprovozu,prosvětlený panel,vnitřní osvětlení, ventilované chlazení pro lepší proudění vzduchu v lednici, integrované madlo do rámu dveří, křídlové dveře na objednávku, nízká spotřeba el.


Kompletní sortiment různých typů pro uspokojení potřeb každého provozu. Profesionální gastro vybavení. Výhodná chladící technika.

Nakupujte u nás levné a kvalitní lednice. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Nordline profi prosklená lednice UR 2G.


GASTRO PROFI Prosklená lednice chladnice NORDCAP: GASTRO PROFI Prosklená lednice chladnice NORDCAP Objem asi 1litrů. Digitální displej k nastavení a zobrazení vnitřní teploty. Zde naleznete inzeráty s tématikou lednice. Právě prohlížíte obsah inzertní rubriky lednice , pro změnu rubriky klikněte na menu vlevo, výpis inzerátů přejde z rubriky lednice na Vámi zvolené téma inzerce. Naše firma nevykupuje použité gastro zařízení.


Profi lednice pro použití v gastronomii. V nabídce gastro bazaru na internetovém obchodě PROFI KUCHYNĚ najdete zařízení z realizací firmy GASTROFORM. Z drtivé většiny se jedná o zařízení, které. BAZAROVÝ gril sklokeramický. Kompletní realizace od sporáku, konvektomatů, přes nerez stoly, dřezy, myčky, výdej až po hrnce od dodání, montáže až po zaškolení obsluhy a následný záruční i pozáruční servis.


Bazar online, inzerce bilé techniky. Chladíci technika, vitríny a vinotéky. Kupujte výhodně a levně. Kukat nopeasti ja helposti Suomeen ja yli 1maahan.


Klarstein Vinovilla 116 velkokapacitní lednice na víno, 313l, 1lahví, ušlechtilá ocel. Chladnička je správná volba pro všechny vášnivé milovníky vína, bary nebo kohokoliv, kdo nehledá jen velkou lednici, ale.

GASTRO PROFI lednice chladnice GRONLAND 5litrů Velká chladnice vhodná na chlazení přepravek, sudů piva apod. Sekce Ledničky - Elektro bazar - řádková inzerce. Lednice je vhodná do kavárny,cukrárny. DOMÁCÍ ELEKTROSPOTŘEBIČE a GASTRO VYBAVENÍ PROVOZOVEN.


Plně funkční, předvedu, záruka. K odběru v Liberci - osobní převzetí, popř. R s rychlým dodáním do prac.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky