čtvrtek 18. července 2019

Japonský kuchyňský nůž

Japonský kuchyňský nůž

Prodejna a výdejní místo: Objednávky připravujeme ihned po objednání nebo po příjetí platby na náš bankovní účet (v případě platby předem). Přepravní služba Zboží expedujeme jednou denně v pracovní dny. Japonský kuchyňský nůž.


Filtrovat zrušit všechny filtry. Santoku, Nakiri, Guyto, Sashimi. Nůž nikdy nebyl použit. Kvalitní univerzální nůž od známého Švýcarského výrobce Victorinox. Tyto kuchyňské nože s delší čepelí a širokým ostřím jsou vhodné na suroviny, obsahující větší množství vody.


Kuchyňský japonský damaškový nůž - Shibazi ručně kovaný. Damašková cca 2vrstev, torzní damašek - HRC. V japonštině znamená santoku tři využití - poradí si s krájením, drcením a sekáním masa, zeleniny a ryb. Aby takto broušený nůž vydržel dlouho ostrý, používá se karbonová ocel, tvrdší a odolnější než ocele nerezové. Nevýhodou karbonových ocelí je náchylnost ke korozi, je tedy nutná větší péče.


Japonský kuchyňský nůž

U lepších japonských nožů tvoří základ jádro, často z vynikající oceli VGa přikované boční části. Jedná se o nože s jádrem z uhlíkové oceli Yasuki Blue Steel a vnějším potažením měkčí nerezovou ocelí kvůli lepší houževnatosti a zajištění jednodušší údržby vůči korozi. Je dodáván v elegantní dárkové dřevěné krabičce s japonským písmem kanji. Bread ( nůž na chléb a pečivo) 220mm-Suncraft Senzo Classic-Damascus- japonský kuchyňský nůž -Tsuchime- VG10–vrstev.


Nože s pevným ostřím, zavírací nože, kapesní nože, lovecké nože, kuchyňské nože, meče, dýky, brousky, brusivo. Každý nůž by měl být používán jen k tomu účelu, k němuž je určen. Obecně pak platí, že kuchyňské nože nesmějí být užívány k řezání zmrazených potravin či.


Japonský kuchyňský nůž

Tradiční japonský kuchyňský nůž Nariki, perfektní na krájení a sekání zeleniny, ovoce i masa. Pomocí široké čepele můžete nakrájené potraviny rovnou přenést z krájecího prkýnka tam kam potřebujete. S tímto nožem snadno a rychle nakrájíte tenké nudličky nebo nasekáte drobné kostičky. Tento kuchyňský nůž není tradičně nerezový. Kontaktní kroužek je z pravé rohoviny.


Tyto nože na první pohled upoutají krásným damaškovým vzorem z nerezové oceli, který je po obou stranách čepele. Tato ocel má vysokou odolnost proti oděru a vynikající velmi trvanlivou ostrost. Snadnou údržbou s pomocí kapky oleje, prodloužíte její i tak vynikající životnost. Rukojeť nože jeze dřeva kaštanu. Ocel je laminovaná a vyznačuje se krásným damaškovým.


Takový nůž lze použít na rozsekávání masa, krájení na plátky, rozsekávání zeleniny na kousky, ale i na porcování velkých kusů masa. Je to víceúčelový nástroj, který byl zpočátku vyvinutý. Má jednostranně broušenou čepel z nerezové oceli.


Střední část čepele nože je opatřena nepřilnavou plochou. Lehký kuchyňský nůž Small Deba, vhodný na krájení zeleniny, ovoce atd. Díky své velmi nízké hmotnosti je nůž snadno ovladatelný a práce s ním je pohodlná. Ve struktuře materiálu se střídá více vrstev různých druhů oceli. Výsledná struktura vytváří.


SANTOKU - originální japonský kuchyňský nůž s délkou čepele 1mm. Díky tomuto provedení lze nožem snadno. Veškeré informace o produktu. Vybrat vhodný kuchyňský nůž , je první krok k tomu, aby jste uměli krájet jako profesionální kuchaři. Stejně jako nůž je důležité na čem krájíte, používejte proto vždy měkčí materiály jako je dřevo či plast.


Naprosto zásadní chybou je krájení na keramických talířích, plechu či skleněných podložkách.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky