středa 24. července 2019

Polštářek pod prstýnky bazar

Polštářek pod prstýnky bazar

Bílý polštářek pod prstýnky s fuchsiovou mašličkou - 1Kč - NOVÉ ZBOŽÍ Mini svatba motiv č. Nabízím polštářky pod prstýnky pro přírodní svatbu nebo laděnou do růžové a lila barvy. Pátý polštářek je větší - cena 70. Kontakt prosím na mail winterova. Používáme cookies, abychom Vám zajistil nejlepší možnou službu.


Polštářek pod prstýnky. Tím, že pokračujete v návštěvě naší stránky, souhlasíte s našimi podmínkami užívání cookies. Přijmout a zavřít × Click here for COVID. Prodám nový, nevyužitý, bílý, saténový polštářek pod prstýnky. Jako dárek přidám čajové svíčky ve tvaru motýlků (3ks bílé, 3ks lila) a lila ubrousky.


Kvalitní bazar se svatebním oblečením a dekoracemi. Popis: Nový ,20x20(180Kč) a 10x(130Kč) originál zabalený. Inzerát Polstarek pod prstynky v okrese Chrudim, cena 150Kč, od jana-maderova na Sbazar.


Popis: Bily satenovy polstarek 10xs cervenou stuhou a brousenymi koralky. Inzerát polštářek pod prstýnky v okrese Příbram, cena 180Kč, od salonnikanika na Sbazar. Bílá nová svatební sada doplňků. K tomu malý dárek zdarma. Připojte se na dětský bazar eMimino a nakupujte, prodávejte tam, kde to žije.


Svatební polštářky pod prstýnky jsou dnes velmi oblíbeny. Většina našich polštářku obsahuje místo, do kterého prstýnky vložíte a nemusíte je tak připevňovat na špendlíky. Po svatbě vám polštářek zůstane jako velmi pěkná vzpomínka na svatební obřad. V této kategorii najdete polštářky na prstýnky v různých barvách a stylech a tak si můžete pohodlně vybrat takový, který bude ladit s kyticí nebo barvou celé svatby. Některé nevěsty si přejí namísto polštářku pod prstýnky moderní krabičku na prstýnky.


Polštářek pod prstýnky bazar

Prstýnky se nesluší jen tak položit na stoleček, nebo nechat v kapse. Měly by spočívat na něčem, co odpovídá jejich významu. Vhodnou podložku pod prstýnky můžete vybírat hned z několika „konstrukcí“.


Cena uvedena za polštářek plus dopravné. Po domluvě je možný osobní odběr v Kuřimi. Posílám přes Zásilkovnu. Pořiďte si polštářek pod prstýnky v barevné variantě Vaší svatby nebo jen bílý.


Polštářek pod prstýnky bazar

Slouží jako náhrada tácků na kterém přináší prstýnky na úřadě. Zůstane Vám krásná památka na Váš DEN. Prvotřídní kvalita, jedinečné originální vzory naší značky. Béžový satén, měkká výplň z kuličkového vlákna.


Luxusní bílý saténový polštářek pod snubní prstýnky s velmi jednoduchou a něžnou dekorací v podobě zlaté stuhy a hnědé stuhy doplněno růžičkami. Rozměry polštářku 20xcm. Ve stejném stylu máme i skleničky k přípitku a svatební knihu hostů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky