úterý 23. července 2019

Ultrazvuková čistička na brýle

Princip, na němž funguje ultrazvuková čistička , je velice moderní a rychlý. Chemická reakce závisí na utváření množství perliček tvořících se v čisticím médiu. Právě díky kvalitně odvedené práci jsou naše ultrazvukové.


Díky příhodným cenám nemusíte využívat specializovaných služeb, kde by vám dané předměty vyčistili. Stačí vám na to ultrazvuková čistička se kterou ušetříte čas i peníze. Koutníková T aké vás pravidelně při čištění brýlí napadá, že na nich špínu pouze rozmazáváte a výsledek za moc nestojí?


Menší čističky se hodí na mince, brýle nebo vodotěsné hodinky, velké pojmou příbory, zahradní náčiní, zdobený porcelán. Díky tomu se tak z čističky rázem stane skvělý. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Zdravím, díval jsem se na Internetu na nějakou ultrazvukovou čističku brýlí, protože mě nebaví otírat zamlžená skla každých minut a trošku mě zmátlo, že se brýle musí ponořit do vaničky s vodou a nějakým přípravkem. Pro tyto účely vám bude stačit malá domácí ultrazvuková čistička na šperky, brýle a další. Tloušťka stěny nerezové vany by se měla pohybovat v rozmezí 1-mm.


V této kategorii naleznete široký výběr ultrazvukových čističek pro domácnosti. Velikostně jsou podstatně menší oproti průmyslovým ultrazvukovým čističkám a hodí se ideálně na čištění menším předmětů, kterými jsou například brýle , protézy, mince, příbory a mnoho dalšího. Zvládne perfektně vyčistit brýle , hodinky, rovnátka, protézu, šperky a CD nebo DVD. Výhodou je hlavně nízká cena, za kterou však získáte velmi dobrou kvalitu.


Oční optika, brýle Vítáme Vás. Základem čištění jsou vibrace vyvolané vysokým kmitočtem, které si hravě poradí s prachem a malými usazeninami. Přístroj JP-9čistí předměty ultrazvukem, tj. Jemné bublinky uvolňované vlnami jemně uvolnují špínu. I v optikách čistí brýle ultrazvukem.


Mám nějakou úplně obyčejnou kdysi z Lidlu. Můžu se zeptat, jak dlouho ji používáš a jak to funguje? Na těch diskuzích co mě zmátly to popisovali tak, že čistička začne vibrovat a tím odírá brýle. A příjemce dárku právě pořád nadává na ten hadřík.


Její služby ocení jak nároční zákazníci ve svých domácnostech, tak i laboratoře či řemeslnické dílny. Princip spočívá v tom, že zařízení využívá při čištění vysokofrekvenčního vlnění. Díky příznivé ceně si můžete tuto čističku pořídit i do domácnosti Velikost vaničky je 155x95x52mm, časový spínač je nastavený na 3min, ultrazvukový výkon 35W a pracovní frekvence 42kHz.


Velmi šetrná čisticí procedura pomocí ultrazvuku (42kHz) zbaví čištěný předmět nečistot a zákalu. Vaše šperky budou jako nové. This feature is not available right now. Please try again later.


Představení multifrekvenčních ultrazvukových čističek z řady Elason. Ultrazvukové vlny o frekvenci 42kHz gener.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky