úterý 16. července 2019

Trouba electrolux návod

V případě problémů s vaším spotřebičem nás neváhejte kontaktovat. Náhradní součástky a příslušenství pro vaše spotřebiče najdete v našem webshopu. Kromě toho používáme rovněž obsah třetích stran.


Před uvedením do provozu si pozorně přečtěte tento návod. Technické parametry Provedení. Návod k použití trouby nebo také manuál, je soupis základních a pokročilých funkcí výrobku vestavné domácí spotřebiče - trouby. Jsou zde uvedeny i kontakty na záruční opravny a servis trouby. Dodržujte všechny bezpečnostní a výstražné pokyny a řiďte se uvedenými d. S objemem trouby litrů nebudete mít problém s umístěním větších pekáčků a plechů.


Kromě klasického pečení budete mít k dispozici ventilátor či gril. Tato trouba nabízí stejnou úroveň flexibility, jakou vyžadují zaneprázdnění šéfkuchaři. Stačí vybrat značku vyrábějící váš spotřebič a následně typ produktu a vyplnit krátký objednávkový formulář.


Některé informace mohou být bezpečně sdíleny s důvěryhodnými partnery. Electrolux , myčky nádobí. Právě ona se totiž postará o to, aby měl pokrm ještě křupavější kůrku a uvnitř byl dokonale propečený – oceníte to při přípravě kuřete, pečení koláčů i třeba ryb nebo jiných mas.


Díky otočným knoflíkům a knoflíku mechanického odpočítávání času získáte přímou kontrolu nad vařením. Podívejte se na náš video návod. This feature is not available right now. ELECTROLUX EOD6P71X – český návod.


Please try again later. Dozlatova upečete kuře, lasagně nebo šťavnatou rybu. Stisknutím tlačítka dosáhnete rovnoměrného propečení, křupavé kůrky a vláčného těsta.


Rychle zahřátá trouba šetří váš čas. Funkce rychlého zahřátí zajišťuje, že je trouba rozpálená přesně ve chvíli, kdy potřebujete. Ve srovnání s jinými troubami se totiž zahřeje na požadovaný stupeň v kratším čase.


Vy tak máte dříve hotovo a můžete odpočívat. Nabízí funkce pečení: Dolní ohřev, Tradiční pečení, Rozmrazování, Rychlý gril, Rychlé ohřívání, Vlhký horký vzduch, Pečení pizzy, Horkovzdušné pečení PLUS, Turbo gril. Připravte si výborné pochoutky, které vám dokážou prozářit všednost každého dne. Trouba umožňuje pečení na úrovních najednou, takže připravíš kompletní menu naráz.


K dispozici máš automatickou nabídku teplot či automatické váhové programy. Při rozhodování, zda je pokrm již připraven skvěle poslouží teplotní sonda. Dobrý den, v návodu jsem se nedočetla, že by tato trouba disponovala čištěním - aqua clean. Františka Nováková, 13.


Dobrý de, zajímalo by mě, jaký je vnitřní objem trouby v. Pokud máte zájem, mohu Vám zaslat návod. Zboží skladem zasíláme okamžitě. Její kapacita je litrů, vejdou se do ní i ty největší plechy a rošty lze umístit až do poloh.


Ovládání je snadné pomocí dvou zasunovacích knoflíků a tří tlačítek umístěných pod přehledným LED displejem. Můžete si tak nastavit začátek a konec.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky