pondělí 8. července 2019

Chlazení na pivo půjčovna

Půjčovné se počítá za každý kalendářní den. Jedinou vyjímku tvoří zapůjčení pouze samostatného chlazení bez odběru piva, kdy cena činí za PYGMY20K 40- a za PYGMY40K 70-. Nabízíme prodej a pronájem kompletního výčepního zařízení pro správné čepování.


V současnosti již není výčepní zařízení výhradou pouze hospo ale i na firemních či soukromých akcích jistě oceníte tu nejlepší chuť piva. U nás seženete výčepní zařízení pro domácí použití i pro komerční účely. Chlazení na pivo , pípa na pivo. Upřesněte si, zda je dané výčepní zařízení nebo párty pípa na pivo skladem, v jakém čase a dni je pro vás nejlepší chlazení na pivo vyzvednout či vrátit a jaké je potřeba ke chlazení piva příslušenství.


Realizujeme také pujčení pivního chlazení pro Vaše akce. Rezervace a ověření dostupnosti. Odměňujeme stálé zákazníky. Výpůjčka až na den ZDARMA.


Sanitace a desinfekce provádíme po každé výpůjčce. HP Pivo - chlazení , pivo , lavice - půjčení, zapůjčení,dodání. Chlaďák, bečka, stoly, pípa.


Vážení zákazníci, expedice zboží probíhá každý pracovní den. Doručení spediční službou PPL na dobírku je stále možné, ale prosíme Vás o maximální využívání platby bankovním převodem. Ideální pro každého s minimálními znalostmi. Plechovky 2l, plechovky 5l a soudky 5l - plnění soudků každý pátek a sobotu.


Zásobte se, do 5l soudků stáčíme čerstvé dle Vaší objednávky. Použité materiály splňují nejvyšší požadavky hygienických norem a jsou zárukou dlouhé životnosti tohoto pivního chladiče. Nejmenší pivní chladič v daném výkonu. Párty pípa je určená na menší akce.


Je vhodná na čepování piva ze sudu o objemu 15l, 20l, 30l, 50l a to především, kde není příkon elektrické energie. Nápoj se stáčí přitažením rukojeti k sobě, při pohybu rukojeti od sebe se stáčí pouze pivní pěna. Médiem, které vytláčí pivo ze sudu je vzduch vháněný. Kde nás naleznete, kontakt. Firma Dušan Mikulenčák je od 5. Ucelená řada profesionálních stolových chlazení na pivo , která jsou dle svého výkonu vhodná pro chlazení a čepování piva v domácnostech, na zahradních party, v barech a. Instalaci chlazení a rozvodů piva zajistila firma Lindr.


Je vhodné zejména pro restaurace a pro profesionální komerční použití. Pronájem a zapůjčení pivního chlazení. Potřebujete si zajistit půjčení pivního chlazení na vaši společenskou, či sportovní akci ? Pak jste na správném místě ! Zajišťujeme půjčování, pronájem chlazení na pivo zn.


Ke každému chlazení dodáme potřebný narážeč, dle typu pivovaru. Chtěli bychom tímto ještě více zpřístupnit chlazení na pivo i uživatelům, kterým se nevyplatí pivní chlazení kupovat pouze na občasné použití. V nabídce půjčovny naleznete modely s integrovaným.


Specializovaný na pivní chlazení , chlazení na pivo a výčepní zařízení značky LINDR. K tomuto chlazení je dodán naražeč jaký je požadován. Výčepní zařízení na čepování piva se postará o jedinečný požitek z piva ze všech 5litrových soudků, díky tlakovému systému COplynových kartuší získává sladový mok vždy ten správný tlak, plynové kartuše jsou součástí balení a postarají se přímo od začátku o správný tlak vedení, aby se daly připojit i další soudky, pro které není potřebný.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky