pondělí 29. července 2019

Vařič táborák

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Kempingový vařič TÁBORÁK je ideální pro všechny milovníky přírody. Je to Váš pomocník pro ohřev jídla na dlouhých pobytech u vody.


Je jednoduchý a výkonný s plynulou regulací plynu. Campingový vařič na propan-butan dvouhořákový je určen zejména pro turistické účely k přípravě pokrmů.

Oba plynové hořáky jsou plynule regulovatelné. Plynový vařič je připojen přímo k 2kg propan-butanové lahvi. PB láhev není součástí výrobku.


Dvouhořákový campingový vařič Táborák od firmy Meva funguje na propan-butan. Je ideální pro kempování a delší turistiku. Tato lahev není součástí výrobku.


Táborák do kapsy Titulek je poněkud zavádějící, protože vařič na dřevo od společnosti MEVA se do kapsy nevejde.

E-shop provozuje MEVA-TRADE s. Propan-butanový vařič je osvědčenou klasikou, kterou jen vyložíte z auta a je připravená k p. Campingové vařiče na propan butan PB jsou určeny pro turistické účely k přípravě pokrmů. Je určen k vaření či ohřívání pokrmů. Snadná manipulace a přeprava, používat pouze v dobře větraných prostorech.


Ideální pomocník pro ohřev vašeho jídla na dlouhých pobytech u vody. Jednoduchý a výkonný s plynulou regulací plynu. Tlaková PB lahev není součástí výrobku.


Pro všechny milovníky přírody. MEVA Táborák campingový vařič plynový dvouhořákový. Campingový dvouvařič TÁBORÁK na propan-butan je určen pro turistické účely k přípravě pokrmů.


Informace o konverzích a nákupním chování používáme anonymně k analytickým účelům pro zlepšení služeb pro Vás zákazníky. Nejjednodušší dvouplotýnkový vařič je Picamp a Táborák. Pokud máte dostatek místa na vaření, doporučujeme zvolit vařič s hadicí, který je možné položit na stůl či jiný rovný povrch. Vařiče se dělí na nízkotlaké a vysokotlaké.


Nízkotlaký vařič lze připojit na 2kg i 10kg propan butanovou láhev.

Turistický vařič CONDOR - dřívkáč Vyrábíme vařič , který kromě vaření umí i opékat a za chladného večera zahřeje stejně jako běžný malý táborák. Minimální náklady na provoz, dostupnost paliva téměř všude a snadná obsluha. Je připojen přímo k 2kg propan-butanové láhvi.


Láhev kg není součástí balení. Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí. Vařič stolní hořák ORLÍK - s víkem. MEVA - vařič dvouhořákový Táborák. Skladem v eshopu (ks) Značka: MEVA.


Jednohořákový campingový vařič na propan butan je určen pro turistické účely k přípravě pokrmů. Integrovaný tepelný výměník a hořák s omezeným výkonem maximalizují efektivitu přenosu tepla čímž šetří plyn - z jedné 230g plynové kartuše je možné uvařit až 27L vody.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky