čtvrtek 25. července 2019

Čokoládové trubičky bílé

Moc Vám děkuji za tento postup. Dělala jsem trubičky přesně podle Vás a, i přesto že jsem použila čokoládu místo čokoládové polevy, povedly se. Musim se přiznat, že prvni kousky se rozpadly na půl, než jsem zjistila jak přesně má být čokoláda tuhá, ale pak uz šly jako po másle.


OKOLÁDOVÉ TRUBIČKY BÍLÉ 1Ks. Rolls 4-5cm (bílo-mléčné) naše ce. Vyberte si ze stovek receptů na čokoládové trubičky.

Připravte si ingredience a můžete se pustit do vaření čokoládové trubičky. Užijte si objevování nových porkrmů a jídel z nejlepších čokoládové trubičky. Trubičky z ořechového těsta, s pařížským krémem. Nabídka Čokoládové dekorace a spousty pomůcek a potřebpro cukráře a všechny pekaře ať na plný úvazek nebo doma :-) Čokoládové dekorace za super ceny v super kvalitě!


Souhlasím se zpracováním osobních údajů dle všeobecných podmínek ochrany osobních údajů. Zaškrtnutím souhlasíte, že zaznamenáme nezbytné údaje potřebné k zaslání na míru sestavené nabídky, jako jsou například výrobky a novinky, které by vás mohly zajímat, slevy a akční nabídky a podobně. Dekorace z pravé belgické čokolády v podobě tyčinek se střídající se bílou a hořkou čokoládou.


Ideální ke zdobení dortů - jako zapíchnutá ozdoba do krému, či šlehačky.

Vítám Vás na mém kanále! Jmenuji se Anna Balážová, jsem maminka tří dětí s vášní pro zdravý životní styl. Na tomto kanále najdete jak super zdravé recepty ta.


Ja som tieto trubičky robila iba raz, boli výborné, ale mne požičala švagriná také formičky - trubičky - kovové, na tie som cesto natočila, dala piecť a potom som cesto už len zošuchla a nebol problém. Toto si veru neviem predstaviť, lebo medové cesto veľmi rýchlo tvrdne po upečení. Dekorace ve tvaru tužek je vyrobena z bílé čokolády s jemným proužkem z hořké čokolády.


Ahoj holky, kde jste kupovaly čokoládové trubičky na dort? Nechci si dort nechávat dělat v cukrárně, protože děda peče úžasné dorty, ale zase ho nechci trápit s trubičkama. Našla jsem spoustu návodů, jak je udělat, ale myslim, že před svatbou budu mít spoustu jiných starostí než dělat trubičky.


Vybírejte vyzkoušené recepty na Dort s bílou čokoládou, Pohárky s bílou čokoládou, Likér z bílé čokolády, Jahody v bílé čokoládě, Cheesecake s bílou čokoládou nebo některý z dalších receptů v naší kuchařce a připravte si chutný a vyjimečný pokrm nebo nápoj. Truffle Koule Pralinky - bílé ks. Rozložíme je na tác a necháme do druhého dne zaschnout.


Pak trubičky stáhneme z formiček a konce namočíme do rozpuštěné bílé čokoládové polevy. Polevu necháme zatuhnout. Pak trubičky naplníme pomocí cukrářské zdobičky s ozdobným nástavcem trvanlivým máslovým krémem. Rolovaná dutá trubička z luxusní bílé čokolády v délce cm.


Dodáváno pouze na objednávku celé balení tj.

Pro lepší orientaci - pr. Vyvaluji na pomoučeném válu a přes mikrotén. Spoj trošku dotlačíme, ať se nám nerozjede a spojem pokládáme na pečící papír. Peču při 170°C asi minut do slabě růžova. Tak já naopak točím trubičky k jednomu okraji a za ten druhý pak pohodlně držím a sundávám skoro zatepla.


Pravda palečky někdy pálí, ale když, tak použiji kuchyňskou rukavici. Pečeme na 1C něco kolem deseti minut. Až se dají chytit do ruky, ale ještě zatepla - je sundáváme z formiček. Plníme krémem, který uděláme tak, že rozšleháme salko (nevařené) s kostkou. Ozdobit jimi můžeme také šlehačkové poháry.


Počet kusů v balení: cca 1ks.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky