úterý 30. července 2019

Dřevotřísková deska laminovaná

Dřevotřískové desky se vyrábí slisováním dřevěných třísek a pojiva. Jejich povrch je přírodní a můžeme v něm rozeznat drobnou kresbu a barvu rozemleté dřevěné drti, respektive všesměrně uložených třísek, zpravidla ve třech vrstvách. Laminovaná dřevotřísková deska je standardní deska a nezbytný materiál pro výrobu nábytku a návrhy interiérů. Vyrobena z dřevotřísky potažené dekoračním papírem naimpregnovaným melaminovou pryskyřicí.


Vysoká povrchová odolnost při používání, stálost, pevnost a široká nabídka designů. Základním nosičem je dřevotřísková deska nebo laťovka, která je oboustranně odýhována sesazenkou (krájenou dýhou). Kvalita lepení splňuje požadavky třídy lepení podle ČSN EN 314-(IF 20) – suché prostředí. Třída úniku formaldehydu E1. Prodáváme oboustranně broušené.


Police a výroba nábytku (489) Stolové desky (16) Zobrazit více Zobrazit méně. ABS hrana na bocích desky o tloušťce mm. Boky desky v barvě UNI – hladká.


Dřevotřísková deska laminovaná

Tato deska se sníženým obsahem formaldehydu je dále upravena nalisováním dekorativního papíru, kde si zákazník může zvolit z bohaté nabídky dekorů. Přímo laminovaná dřevotřísková deska je typickým deskovým materiálem pro vše, co je v dnešní době dekorativní a ze dřeva. Z jednoho prostého důvodu: Pfleiderer DecoBoard je tak všestranný a individuální jako žádný jiný produkt společnosti Pfleiderer. Lze je snadno řezat, ohýbat a zpracovávat.


V rámci koordinované nabídky dekorů a materiálů nabízíme moderní a esteticky náročné řešení v osvědčené kvalitě EGGER. Lamino, lamino desky, LTD (= laminátovaná třísková deska ) či DTDL (= dřevotřísková deska laminátovaná) jsou dřevotřískové desky polepené dekoračním laminovacím papírem zalitým melaminovou pryskyřicí. DTD laminovaná s povrchem SG.


Dřevotřísková deska laminovaná

Vysoce kvalitní povrch s impozantní lesklou úpravou vnáší eleganci do každého typu nábytku. Deska může být laminována jednostranně či oboustranně. Nejčastější tloušťka desek je 1 1 a mm, v našem sortimentu naleznete především lamino desky o tloušťce mm. Tloušťka laminovacího papíru se pak pohybuje okolo – mm.


Surová dřevotřísková deska typu Pje nenosná deska určená pro použití ve vhlkých podmínkách s vysokou rozměrovou a tvarovou stabilitou. Desky jsou vyrobeny z dřevotřísky potažené dekoračním papírem naimpregnovaným melaminovou pryskyřicí. Lamino je nejrozšířenějším materiálem používaným k výrobě moderního nábytku.


LTD - laminovaná dřevotřísková deska. Patří mezi materiál, který se v dnešní době hodně používá. Výroba probíhá laminováním dřevotřísky speciálním papírem, který se pak následně zaleje melaminovou pryskyřicí. Je možné ho vyrobit v mnoha dekórech.


Nejpoužívanější tloušťkou lamina je mm, slabší. Tato zkratka znamená dřevotřísku. Pokud chcete vcelku pracovní desku, prosím o info tel. Další slevy stavebnin na Kupi. Mimořádná nabídka šatních skříní o různých šířkách v mnoha atraktivních provedeních za cena více než úžasné!


Dřevotřísková deska laminovaná

Jedinečná kvalita, jedinečné ceny, jedině na Dona-shop.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky