pátek 19. července 2019

Nože fiskars functional form

Free Shipping Available. Lowest Prices on Top Items. Save Money with eBay Deals. Million Shoppers Want to Buy. Start Making Money Today. Objednejte si do kuchyně nože Fiskars , jsou skvělé.


Shop Everything you Need on eBay! Nože Fiskars - užitná hodnota se vyplatí. Podobně jako příbory Fiskars , i nože Fiskars lze pohodlně umývat. Sada je dodávána v dárkovém balení. V ponuke máme iba kvalitné nože na všetky možné úkony v kuchyni.


Ponúkané nože sú prepracované, z kvalitnej ocele a protišmykových materiálov, všetko za výhodné ceny a vždy dostupné na sklade. Nože byly navrženy pro každodenní používání v kuchyni se zvláštním důrazem na ergonomii, praktičnost a bezpečnost. Díky dlouhému modernímu držadlu se drží v ruce pohodlně a pevně.


Nože fiskars functional form

Rukojeti jsou ergonomicky navrženy tak, aby poskytovaly pohodlí při práci a zároveň vypadaly. Byly navrženy pro každodenní používání v kuchyni se zvláštním důrazem na ergonomii, praktičnost a bezpečnost. Vďaka vysokej čepeľ s Nim aj Ľahko nasekáte. Nože této sady lze bez problému snadno brousit a lze je mýt v myčce na nádobí.


Větší zapuštění čepele do držadla zamezuje nechtěnému zlomení. Jsou dny, kdy je potřeba prostě rychle uvařit. Snadno se používají, čistí i ukládají a běžná práce v kuchyni se s nimi mění v potěšení. Díky ergonomické rukojeti máte navíc zajištěný dobrý, bezpečný a pohodlný úchop.


Na boku dřevěného bloku na nože se nachází oranžový, velmi silný magnet k uchycení nože. Blok z březového dřeva s pěti noži naprosto nezbytnými pro vaření. Díky vylepšenému výrobnímu procesu je zajištěna lepší odolnost proti korozi ostří. Pro každodenní pohodlnou přípravu jídla.


Boli navrhnuté pre každodenné používanie v kuchyni s osobitným dôrazom na ergonómiu, praktickosť a bezpečnosť zaručenou mäkkým povrchom rukoväte Softtouch a zábranou proti porezaniu. Functional Form GoCutting s oranžovým logem Fiskars. Jednoduchý přístup k nožům, umožňuje umístění bloku s noži pod velmi nízko zavěšenou kuchyňskou linkou. Delší zapuštění nože do držadla zabraňuje jeho zlomení. Moderní design a velmi dlouhé držadlo umožní držení všemi prsty a je vhodné pro všechny velikosti rukou.


Nože fiskars functional form

Materiál madla se nesmeká ani za mokra a má zvýšenou odolnost. Logo Fiskars a oranžové zakončení střenky jasně hlásí identitu Fiskars. Materiály vysoké kvality zaručují dlouhou ostrost nožů.


Broušení je navíc velice snadné. Fiskars ha lanciato una serie completa di accessori da cucina innovativi sia dal punto di vista ergonomico che della funzionalità. Velmi elegantní a silný magnet k bezpečnému zavěšení nožů na předem určené místo.


Byl vyroben z černého plastu s matným kovovým okrajem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky