čtvrtek 18. července 2019

Tichá mobilní klimatizace

Je docela patrné, že jsou mobilní klimatizace na tuzemském trhu spíše novinka. Většina výrobců se totiž zatím ještě nevypořádala s jedním poměrně zásadním problémem, a to odvodem horkého vzduchu. Každá mobilní klimatizace při svém provozu odvádí horký vzduch mimo chlazenou místnost.


Díky dvěma hadicím bude mít tato tichá mobilní klimatizace až o vyšší účinnost v porovnání s jednohadicovými modely. Výhodou je, že není potřeba žádnou složitou montáž. Vzhledem k tomu, že se kondenzát odpařuje a klimatizace ho vede spolu s teplým vzduchem ven, nemusíte tak často vylívat zásobník na vodu.


Zaměřili jsme se na mobilní , nástěnné i okenní modely. Přinášíme také rady a tipy, jak vybrat klimatizaci. Mobilní klimatizace ≠ Ochlazovač vzduchu. V průběhu nákupu se můžete setkat hned se dvěma na první pohled synonymními názvy – mobilní klimatizace a ochlazovač vzduchu. Rozeznáte je od sebe podle toho, že.


Její hlavní výhody jsou totiž opravdu výmluvné. Toto zařízení je snadno přenosné a nevyžaduje žádnou zvláštní montáž ani instalaci. Vyhnete se tudíž jakýmkoli stavebním zásahům. To dělá z téhle klimatizace ideální volbu v případě některých. Můžete je přemísťovat z jedné místnosti do druhé, nebo je odvést třeba na chatu.


Oproti stacionárním se vyznačují dále tím, že nevyžadují žádné stavební zásahy a lze je snadno zapojit. Kdežto tady to funguje tak, že je celý okruh vstupu a výstupu vzduchu oddělený od místnosti. Tato jednotka je pečlivě odhlučněná, takže v místnosti ruší jen minimálně,“ vysvětluje Petr Hruban, který prodává i tyto typy. Rozhodli jste se před nástupem horka pořídit do bytu mobilní klimatizaci a teď hledáte to nejlepší, co může trh nabídnout.


Už žádná horká výheň doma ani v práci! Podíváme se také na funkce mobilních klimatizací, požadavky a normy, které musí každá klimatizace splňovat. Co umí tichá mobilní klimatizace Levná mobilní klimatizace má více funkcí než jen ochlazování místnosti, ve které je umístěna. Takové množství vody je mobilní klimatizace schopna.


O jaké funkce se jedná a jak jsou užitečné? Prohlédněte si naši nabídku. Tato mobilní klimatizace do bytu produkuje hluk relativně nízkých dB. Zmínit je třeba i velmi líbivý design, který doplňuje dotykový displej na zařízení.


Tichá mobilní klimatizace

K dispozici je i dálkové ovládání. I tato mobilní klimatizace do bytu spadá do energetické třídy A. Jediná pravidelná údržba Vás čeká s mytím filtrů. Nejrozšířenější jsou klimatizace přenosné ( mobilní ) a nástěnné inventorové, zabudované „napevno“. Přenosné klimatizace představují nejsnazší cestu k ochlazení vašeho bytu, domu či kanceláře. Spotřebič velikosti větší krabice obsahuje celý chladicí systém.


Ovládání je jednoduché pomocí dálkového ovladače nebo horního panelu na přístroji. Klimatizace je energeticky nenáročná (max. příkon 7W, energ. třída A). Díky minimalistickým rozměrům je možné přístroj umístit i tam, kam by se klasická mobilní klimatizace nevešla.


Jako další v pořadí jsme vybrali mobilní klimatizace DeLonghi, která spadá do energetické třídy A. Také tento model mobilní klimatizace funguje na základě chladícího plynu R29 který je šetrný k životnímu prostředí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky