pondělí 29. července 2019

Plastová nádrž na vodu 500l

Dekorativní plastové nádrže na dešťovou vodu SEINE 3l a. Sudy na vodu ) Hodnocení produktu:. Určena pro sběr odpadních a dešťových vody. Bezešvá nádrž vhodná i do spodní.


Technický list na stiahnutie Použitie : plastová nádrž pre skladovanie vody a neagresívnych kvapalín pri atmosferickom tlaku skladovanie pitnej vody zberná nádrž na skladovanie úžitkovej, d. Tato okrasná nádoba tak skvěle doplní Vaši zahradu.

Má malé požadavky na prostor, je nenápadná a přitom poskytuje dostatečný objem. Umožňuje jednoduchou instalaci a efektivní sběr dešťovky z. Nádrž na dešťovou vodu 5l. Trápí vás letní sucha a vyprahlé záhony na zahrádkách? S touto nádrží si můžete zadržovat vodu z okapů.


Sud na vodu ECOTANK 500l. Vodu lze díky širokému vyústění. Skládací nádrž na vodu s kapacitou 500L je ideální pro skladování dešťové vody pro pozdější použití.


Můžete použít vodu na mytí vašeho auta, motorky, domácích zvířat, atd.

Díky vysoce kvalitnímu PVC materiálu, nádrž je chráněna před UV zářením a odolná proti korozi pro dlouhodobou životnost. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Elegantní a extrémně stabilní dešťová nádrž. Vhodná na dešťové a splaškové vody. Uzamykatelný poklop v ceně!


PROSPERPLAST CANYON sud na vodu 3l, tmavá šedá ION310. Díky svému tvaru při svém objemu zabírá minimum místa a je praktickou ozdobou zahrady. Plastová dekoratívna nádrž na dažďovú vodu SUNDA. Nádoba na destovou vodu  o objemu 300L. Plastové nadzemní nádrže využitelné k předzásobení objektu pitnou vodou pro její další využití.


Mohou sloužit jako retenční nádrže pro posilovací stanice objektu či. Součástí dodávky je plastový pochozí poklop. Hodí se pro rodinné domy i rekreační objekty.


Ušetříte až polovinu vody spotřebované v domácnosti i zahradě. Díky sudům lze využít dešťovou užitkovou vodu např. Pokud chcete ušetřit peníze za vodu.


Okrúhly podstavec pod sud na dažďovú vodu uľahčuje napúšťanie kýbel či kanví z výpuste suda. Sestava je vhodná na sběr dešťové vody a její další využití pro zálivku. Může se umístit pod okap na zachycování.

Obchod ověřený zákazníky. Dohodou , Praha plastova nadrz na vodu – spodni vypusti 100mm nabizim k prodeji ibc nadrz na vodu a pod s velkou spodni vypusti. Materiál, ze kterého jsou nádrže na užitkovou vodu vyrobeny, dlouhodobě odolává venkovním vlivům včetně UV záření.


IBC vana 500L vyplachovaná empty. Barel na vodu 5l – x 1- Lienbacher. Sucho je velikým nepřítelem každé zahrádky. Zahradní zásobník na dešťovou vodu 5l.


Skladacia nádrž na vodu AceCamp Nylon Basin l. Namiesto toho, aby ste si do prírody nosili ťažké kovové alebo plastové nádoby, si teda môžete jednoducho zbaliť do batohu. Doprava po celé ČR, vše skladem, sestavy na dešťovou vodu - výhodně.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky