čtvrtek 11. července 2019

Vkráječ nerez

V-kráječ nerez dodáváme v sadě ks za celkovou cenu 7Kč. Můžete využít široké spektrum krájení, například na tenké, střední či široké plátky, na malé nebo širší proužky, hranolky atd. Součástí dodávky je: bezpečnostní držák (ochranný klobouček chrání po celou dobu Vaši ruku), vodící lišta, protiskluzové podložky, stojánek pro uschování nožů.


Klasické V-kráječe na zeleninu, ovoce a jiné pochutiny. Prodej V-kráječe realizujeme do hodin za překvapiv. Vkráječ je vhodný do domaci kuchyně ale i do profesionální kuchyně. Kráječ na knedlíky nerez x 21cm - Orion. Ať už silné, tenké nebo velmi tenké plátky, jemné proužky (Julienne) nebo hrubé kostky (hranolky) - nabízí mnoho možností krájení.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Börner Chipsmaker 2-dílná sada. Krouhač na maso, zeleninu Bamix SliceSy pro mixér Bamix, červený.


Nerezová ocel v nejčistší formě! Máme něco výjimečného pro fanoušky našeho kráječe zeleniny V- naše VExclusiveLine, která nabízí stejné funkce, ale v elegantním provedení z oceli. Moderní kuchyňské kráječe usnadní a urychlí krájení cibule, česneku, bramborových hranolků, naporcují na stejné díly jablko, hrušku, broskev, nektarinku, rajče i meloun. Nůž z vysoce kvalitní nerezové oceli umožňuje stejně dobře jak krájení uzenin na tenké plátky tak i silnější plátky např.


Pamatujte, že na veškeré u mne zakoupené zboží dostanete záruku a pokud Vám zboží nebude vyhovovat, můžete mi ho vrátit zdarma na mé náklady. Kráječe bazar Srdečně Vás vítám ve svém bazaru. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší. Chcete poradit s výběrem zboží? Mohu nevyhovující zboží vyměnit? Při práci s nerezovým V kráječem dbejte vždy na bezpečnost a dodržujte pokyny uvedené k návodu. Multifunkční struhadlo krájí syrovou zeleninu i ovoce, výborný pomocník při zdobení různými druhy zeleniny.


U nas v supliku rozhodne neskoncil. Na V -krajeci se nakraji brambory na cca 5mm platky, plech se vytre sadlem, nakladou se brambory, posoli se a upece. Blaumann Vynikající pro pohodlné a. Ruční rychlo kráječ másla. Plastový dvojitý kráječ na banán Metaltex Bannana. Struhadla, kráječe, pasírovače skladem.


Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu. Tescoma, Banquet, Tefal a dalších. Alpina KRÁJEČ NA VEJCE A BRAMBORY KS, 9XCM. Rychle a bezpečně si s jejich pomocí nakrájíte celou řadu.


Značkový e-shop TESCOMA nabízí originální kuchyňské potřeby určené pro vaření, pečení i stolování. Nakupujte přímo od výrobce. Doprava při nákupu nad 9Kč ZDARMA.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky