pondělí 15. července 2019

Pizza pec elektrická

Pec na dřevo či elektrická varianta – víte, jak si poradit při výběru? Profík potřebuje kvalitní pizza pec Pokud si zakládáte pizzerii a už nyní počítáte s tím, že vaším hlavním sortimentem budou upečené rozmrazené pizzy ze supermarketu, dál ani nečtěte – v tomto případě už je úplně jedno, v čem budete „pizzu“ připravovat. Popis: Ekonomická pizza pec na dvě pizzy Použití vhodné do menších provozoven nebo domácností. Inzerát byl odebran z oblíbených.


Pizza pec elektrická

Pizza pec Tizino - pizza pr. Je ideální pro pečení jak čertsvé, tak předpřipravené (mražené) pizzy, čímž se hodí všem provozovatelům bister, kaváren, rychlých občerstvení. Proč nakoupit pizza pec u nás? Máme široký výběr kvalitních pizza pecí. U nás nakoupíte za výhodné ceny.


Zajistíme vám dopravu i odbornou montáž pece na pizzu. Samozřejmostí je záruční i pozáruční servis. Ochotně vám porádíme s výběrem pizza pece. Výrobky, ktoré sa vyznačujú hlavne univerzálnosťou a možnosťou presunu na rôzne miesta podľa potreby. Výhodou je nižšia hmotnosť , možnosť posuvu na koliečkach, rýchla montáž a demontáž, vysoká mobilita pre potreby zmeny prostredia.


Pizza pec elektrická

Pokud máte doma multifunkční pizza pec DOMO, tak máte vyhráno. Můžete si rychle rozpéct pizzu, osmažit vajíčka nebo klobásu. Pokud pec přivřete, vznikne menší prostor, který se. Jednoposchodová pizza pec pre pizze do 3mm. Regulácia teploty -300°C, mechanické ovládanie.


FRV Evento je nejmodernější elektrická pizza pec s rotujícím dnem a kombinací statického a cirkulovaného tepla. Jednoduchá dvoukomorová elektrická pizza pec se spodními šamotovými deskami. V domovině octa Balsamico se již let vyrábí tradiční pece na pizzu v takové kvalitě, která stěží hledá soupeře.


Pizza pec elektrická

Výběrem pece italské značky MAM pro vaši restauraci získáte již kompletně sestavenou pec , která vám bude sloužit několik desítek let. Italské pece na pizzu a chleba vytápěné dřevem. Pece na pizzu nabízíme zahradní přenosné, vestavné nebo komerční pece na dřevo do restaurací.


Multifunkční pomocník do každé domácnosti. Tato elektrická pec zvládne připravit obrovské množství druhů pokrmů v téměř rekordním čase a bez zbytečné námahy. Ať už máte chuť na křupavou pizzu, dobře propečené maso, nebo tradiční české buchty, tato trouba vás nezklame.


Pizza pec elektrická

O správnou teplotu se postarají dvě. Tento pin objavil(a) ALVEX - GASTRO. Objavte (a uložte si) svoje vlastné piny na Pintereste.


Horní a spodní teplo je řízeno nejpřesnější elektronikou Superiová izolac. Elektrické pizza pece od Hostek sú úrčené na pečenie čerstvej i mrazenej pizze. Sú konštruované do prevádzok s intenzívnou a stálou produkciou v tradičných pizzeriách a pizza shopoch rovnako tak, ako aj do prevádzok Fast-Food a reštaurácií. Pece sú kompletne vyrobené v Taliansku. Pokud nemáte času nazbyt a přesto si chcete dopřát lahodný a teplý pokrm, je naše multifunkční domácí pec na pizzu, použite.


Profesionální elektrická pec vhodná i pro domácí použití, která dosahuje teploty až 450°C. Vnitřní spodní šamotová deska zaručuje rovnoměrné rozložení tepla po celém objemu komory. Samostatné elektronické ovládání horních a spodních topnic digitálními termostaty. Tělo pece je z lakované oceli.


Pec na pizzu ZIO CIRO CAPRI 100x1(Italská pec na pizzu a chleba vytápěná dřevem) Pec Capri 100x1je ideální buď pro opravdové pizza fanatiky nebo pro gurmány, kteří si nechtějí odepřít upečení třeba celého selátka. Vybírejte si Pečící pánve podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky