čtvrtek 18. července 2019

Schema zapojení mikrovlnné trouby

Schéma mikrovlnné trouby Professor 700W (Schéma sériově vyráběného zaříznení) Schéma zapojení mikrovlnné trouby Professor (Nová generace De Luxe) 700W kombinované s grilem. Spínače a přepínače jsou zakresleny v poloze vypnuto, otevřené dveře. Tak, to by bylo něco základního k mikrovlnkám, na to teď sereme a jdeme rychle okouknout vnitřnosti.


Instalace elektrického a plynového sporáku. Tepelná úprava pokrmu je v mikrovlnné troubě prováděna za pomoci elektromagnetického záření obvykle s frekvencí GHz tj. Toto mikrovlnné záření je v pokrmu schopno rozkmitat částice, zejména molekuly vody, stejně jako při „klasických“ způsobech šíření tepla.

Jak je zatížen vodič N při zapojení varné desky a el. Lze připojit na obvod sporáku (varné desky) ještě zásuvku 230V pro myčku? Jak správně nadimenzovat přívod a připojit var. Jak se propojí trouba a varná deska ? Jak lze zapojit myčku, var. Samotnou závadu jsem zatím neřešil.


Možná jen únava pojistky po těch létech používání nebo to tělísko po zahřátí to ještě můžu vyzkoušet, ale teď řeším hlavně to zapojení. Překreslená schémata (reverzní inženýrství) Sem budu postupně přidávat různá schémata sériově vyráběných výrobků, která jsem překreslil z desky plošných spojů (tzv. reverzní inženýrství), případně i naskenovaná schémata přístrojů, která mám v papírové podobě nebo schémata, která mi někdo ze čtenářů zaslal.

Návod k obsluze, vestavění a zapojení Před prvním použitím Prázdná pečící trouba má být uvedena do provozu po dobu minut při 250°C. Zapojení multiunkční trouby Bravo,poradna,odpovědi na dotaz. Jakou má historii spojení trouby z Jericha?


Doplňuji:něco jsem našel:Dobytí JerichaAby dobyli izraelští v čele s Jozuem město nepřátel, museli na to jít značně vychytralým způsobem. Plynové spotřebiče musí vždy instalovat odborník s licencí. Odborné zapojení sporáku a trouby na plyn je navíc podmínkou uznání záruky v případě závady. Pokud zvolíte montáž plynové varné desky svépomocí, se zárukou od prodejce nemůžete počítat.


Na této stránce naleznete veškeré odpovědi na dotaz na téma: Zapojeni el. Dále zde naleznete další zajímavá související témata. Nově zakoupené spotřebiče mají však každý samostatné připojení k elektrické síti. Z trouby (max příkon kW) vede klasická zástrčka pro připojení do zásuvky 230V, varnou desku (max. příkon kW) lze připojit na 400V - má na sobě svorkovnici, do které se připojují dvě fáze (La L2), nula a ochranná nula. MOT je zkratka z anglického Microwawe oven transformer a jedná se o vysokonapěťový transformátor z mikrovlnné trouby.


Tam slouží jako napájení a žhavení magnetronu. MOT se tedy dá poměrně snadno získat, neboť vyřazených mikrovlnek se v různých sběrných dvorech válí spousta. Výrobky pořízené prostřednictvím těchto webových stránek budou doručeny do České republiky. V případě, že byste chtěli, aby bylo Vaše zboží dodáno do jiné země, v níž Electrolux působí, je nutno objednávku provést na stránkách dané země.


Trouby a sporáky Čisticí prostředky, plechy na pečení, výsuvné kolejničky a další. Mikrovlnné trouby Čisticí prostředky, Crisp talíře, parní hrnce a další.

Varné desky Čisticí prostředky, škrabky, mezikusy a další. Odsavače par Čisticí prostředky, uhlíkové filtry, zpětné klapky a další. Především nedáváme do mikrovlnné trouby žádné kovové předměty, jako jsou např. V žádném případě nesmí do mikrovlnné trouby přijít jakýkoliv živý tvor.


Ani tehdy, je-li vám po procházce líto. FRAMTID OV(IKEA), okamžitě vybaví chránič, jistič zůstane zapnutý. Zkoušel jsem varnou konvici i vrtačku, elektrické kladivo, nic nevybavilo. Na chránič už je bezproblému zapojen světelný okruh, Tv, varná deska (pouze piezzo). Trouba má samostatné vedení 16A, 5mm.


Po zapojení a odzkoušení spotřebiče jsem zjistil že trouba nejde vůbec, a plotýnky se zapnou jen v případě že zapnu jednu z levý strany a jednu z pravý strany. Neměl jsem sebou zkoušečku, tak nevím, jestli není nějaký problém v přívodu. SHF čidlo - čidlo mikrovln, třeba na kontrolu mikrovlnné trouby.


Regulátor - regulace ventilátoru na chlazení přístrojů. Zdroj - universální levný napájecí zdroj. Zabezpečovací zařízení - jaké má být zabezpečovací zařízení aby plnilo svůj účel.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky