středa 31. července 2019

Philco pld 1263 m návod

Děkujeme, že jste zakoupil výrobek značky PHILCO. Aby váš spotřebič sloužil co nejlépe, přečtěte Aby váš spotřebič sloužil co nejlépe, přečtěte si všechny pokyny v tomto návodu. Vďaka jej praktickým rozmerom sa zmestí aj do menších miestností, a tak ušetrí potrebný priestor. Název Philco se stal pro několik generací spotřebitelů symbolem kvalitních elektrospotřebičů, především praček. Můj program, který usnadňuje obsluhu Vámi vybraného nejpoužívanějšího programu.


Aby váš spotrebič slúžil čo najlepšie, prečítajte Aby váš spotrebič slúžil čo najlepšie, prečítajte si všetky pokyny v tomto návode. Předností této automatické pračky je 10letá záruka na topení, technologie AquaBall, díky které pračka využije téměř 1 nadávkovaného pracího prostředku a uspoří tak nemalé finanční prostředky. Do výbavy práčky patrí aj detská poistka, ktorá zabráni náhodnému otvoreniu práčky ešte pred ukončením programu. Pračka nabízí programů vč. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Tento návod k obsluze je zařazen do kategorie domácí spotřebiče. Manuál najdete níže a můžete si ho rovněž zdarma stáhnout ve formátu PDF. Rovněž máte k dispozici často kladené otázky, hodnocení výrobku a recenze uživatelů, které vám umožní používat výrobek optimálně. Díky jejím praktickým rozměrům se vejde i do menších místností, a tak ušetří potřebný prostor.


Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru. Další slevy bílého zboží na Kupi. Automatické pračky, Philco. Aby Váš spotřebič sloužil co nejlépe, přečtěte si všechn.


Návod na vyrobení vlastní ústenky naleznete zde. Zvládněte vše s přehledem na naší speciální stránce Vytvořili jsme pro krizové období speciální stránku, na které naleznete užitečné tipy na produkty, které by se doma při karanténě mohly šiknout. Je nám líto, ale toto zboží se již neprodává. Sklokeramická varná deska Zobrazit manuál PHS 6FP.


Naši pracovníci se Vám budou snažit co nejdříve odpovědět. Hodnocení produktu:. This banner text can have markup. Je vybavena LED displejem, na kterém se zobrazují informace v českém jazyce. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší. Ke spolehlivému provozu ještě přispěje. Má pracích programů, mezi které patří i speciální program na čištění bubnu pračky. Vážený zákazník, Ďakujeme, že ste si kúpili výrobok značky PHILCO.


V diskusích na internetu byly ohlasy pozitivní. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Dear customer, Thank you for buying a PHILCO brand product. So that your appliance serves you well, please read all the instructions in this user’s manual. Info o zpracování osobních údajů Správce os. Včetně návodu v češtině.


Možnost dopravy do 30km či zaslání ZDARMA kurýrem po celé ČR!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky