úterý 9. července 2019

Snubní prsteny damasteel praha

KOVANÉ PRSTENY - KOVÁŘSTVÍ KOČÍ. Jsme malá rodinná firma s dlouhou tradicí. Zaměřujeme se na výrobu originálních ručně vyráběných šperků ze speciální oceli - damasteel - ze které koveme snubní a zásnubní prsteny a další šperky.


Pokud zvolíte pro svůj šperk či snubní prsteny ocel damasteel , získáte originální vzhle který se již nebude na žádném jiném klenotu opakovat, mnohaletou stálost vzhledu s možností jednoduché obnovy a také můžete ušetřit nemalé finanční prostředky oproti drahým kovům. Snubní prsteny značky DAMASTEEL jsou vyrobené z prvotřídní damaškové oceli. Její výroba není vůbec brnkačka.

Charakteristické kresby vznikají až po mnoha hodinách pečlivého tavení, kování a překládání různobarevných plátů oceli. Zaškrtnete-li toto políčko, pak zůstanete přihlášen i po vypnutí prohlížeče. Tuto funkci používejte pouze na svém soukromém počítači, se kterým pracujete pouze vy - nikdy ne na sdílených či veřejných počítačích (v knihovnách, kavárnách apod.). Ručně kované snubní prsteny z damasteel oceli s unikátní kresbou a vsazenými kameny.


Luxusní svatební prsteny z ateliéru Cubick pro ženu a muže. Ateliér Cubick Vám nabízí ručně tvořené šperky a prsteny z damasteel a chirurgické oceli. Petr Kubíček – zakázková výroba zásnubních a snubních prstenů.


Naší vášní jsou snubní prsteny z moderních kovů či vyloženě exotických materiálů. Prostřednictvím netradičních prstýnků zajišťujeme snoubencům unikátní prožitek z jejich velkého dne a svazku.

BISAKU jsou snubní a zásnubní prsteny , umění a šperky na celý život. Kolekce jsou navrženy a vyrobeny v dílně s dvacetiletou tradicí. Detail zpracování, svěží design a kvalita materiálů jsou hlavními poznávacími znaky. Přijďte se na vše osobně podívat a vyzkoušet do našich klenotnictví v Praze, Brně nebo Ostravě. Porovnejte snadno ceny a nabídky desítek obchodů se šperky na jednom místě!


Po svatbě se spojí na prstě dohromady. Zásnubní prstýnek se sluníčkem a snubní s měsícem. Prsten je ozdoben karátovým červeným a žlutým zlatem a žlutým diamantem. Vážení zákazníci, rádi bychom vás informovali o aktuální situaci u nás.


Posledním výrobním krokem je leptání, kdy se vrstvy oceli 304L odleptají a tím vzniká charakteristická. White snubní prsten z bílého zlata. Přepychový snubní prsten z bílého zlata v nejnovějším designu. Jedná se o jedinečný a okouzlující kousek s precizním propracováním. Dokonalý prsten k tomu, aby se Váš významný životní krok stal opravdu tím nejkrásnějším.


Prodej snubních prstenů Hradec Králové. Prodáváme snubní prsteny z materiálu stříbro, titan, chirurgická ocel, tisten, wolfram a kované snubní prsteny z damasteel oceli. Překvapte ji nadčasově krásným zásnubním prstenem.


Vsaďte na jistotu a vyberte si z naší kolekce prstenů s jedním výrazným briliantem, tzv.

Na těchto webových stránkách vidíte jen malou ukázku toho jaké snubní a zásnubní prsteny naše kolekce obsahuje. Kolekce obsahuje zlaté snubní prsteny , snubní prsteny stříbrné, ocelové, titanové a wolframové. Stříbro, ocel, titan a wolfram jsou ve výrobě. Objevte svůj vysněný zásnubní či snubní prsten u tradiční značky Rýdl.


Prsteny a šperky české kvality s možností rytiny a celoživotním servisem zdarma.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky