středa 17. července 2019

Mikrovlnná trouba electrolux návod

Vyhledejte návod k použití vašeho spotřebiče Electrolux. V případě problémů s vaším spotřebičem nás neváhejte kontaktovat. Náhradní součástky a příslušenství pro vaše spotřebiče najdete v našem webshopu.


Pokud je zpracování založeno na vašem souhlasu, máte právo tento souhlas kdykoliv odvolat. Odvolání vašeho souhlasu nebude mít nicméně vliv na zákonnost jakéhokoliv zpracování údajů, které proběhlo s vaším souhlasem předtím, než jste jej odvolali.

Electrolux používá soubory cookies a různé sledovací technologie pro optimalizaci stránek a pro propagační a marketingové účely. Pokud souhlasíte s jejich použitím, umožní nám anonymní soubory cookies zlepšovat naše stránky a služby. Ať už chcete uvařit něco rychle a jednoduše, nebo si jen chcete ohřát něco z chladničky, můžete se spolehnout na tuto intuitivní a snadno použitelnou mikrovlnnou troubu. Na webovém portále Najdinavod.


Stáhnete zde návody na mobilní telefony, televize, spotřebiče, fotoaparáty či manuály na auta, počítače a počítačové komponenty. Před uvedením do provozu si pozorně přečtěte tento návod. Dodržujte všechny bezpečnostní a výstražné pokyny a řiďte se uvedenými.

Můžete v ní grilovat, vařit pokrmy nebo chystat zmrzlé potraviny na další zpracování díky funkci rozmrazování, podle váhy pokrmu. Pokud budete dodržovat návod , Vaše mikrovlnná trouba se Vám odmění mnoha léty dobré služby. Tento plně vestavná mikrovlnná trouba se perfektně hodí do vaší kuchyně, takže se zdá, jako by byla vyrobena na zakázku přímo pro váš prostor. Tento návod si pečlivě přečtěte ještě před instalací spotřebiče a jeho prvním použitím.


Výrobce nenese odpovědnost za žádný úraz ani škodu v důsledku nesprávné instalace nebo použití. Návod k použití vždy uchovávejte na bezpečném a přístupném místě pro jeho budoucí použití. Výrobce nezodpovídá za škody a zranění způsobená nesprávnou instalací či chybným používáním. Zboží skladem zasíláme okamžitě. Explore the new generation of leading-edge, luxury kitchen appliances for your home!


Zadní plocha spotřebiče by měla být umístěna směrem ke zdi. Mikrovlnná trouba nesmí být umístěna ve skříni, nebyla-li ve skříni testována. Nepoužívejte drsné čisticí prostředky nebo ostré kovové škrabky k čistění skleněných dvířek, mohly by poškrábat povrch, což by mohlo následně vést k. Přehledný digitální displej vám vždy zobrazuje aktuální nastavení a čas. Provedení trouby je bílo-černé a dvířka jsou pro snadnější kontrolu připravovaného pokrmu.


Můžete si zvolit systém tepelné úpravy, který se pro připravované jídlo nejvíce hodí – mikrovlny, gril, nebo jejich kombinaci. Tato mikrovlnná trouba se stane nepostradatelným pomocníkem v každé kuchyni.

Kombinace bílé s černou je nadčasová a zajistí, že tento spotřebič zapadne do každé kuchyně. Vestavná mikrovlnná trouba s funkcí grilu pro více možností při vaření. Pomocí časovače nastavíte požadovanou délku přípravy a na ukončení programu budete upozorněni akustickým signálem.


Ovládání je elektronické, snadno a přesně tak nastavíte všechny parametry. Pro přípravu můžete použít mikrovlny, gril, nebo kombinaci. Přizpůsobuje se váze pokrmu.


O konci programu vás pak informuje zvukový signál. Vnitřní prostor má nerezové provedení a je osvětlen. Trouba se ovládá jednoduchými otočnými knoflíky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky