středa 10. července 2019

Výčepní zařízení lindr

Call Today For A Quote. Beer Dispensers, Kegs and Associated Equipment. Výčepní zařízení - kontaktní. Stojany LINDR NAKED s sebou nesou několik revolučních myšlenek a kroků.


Výčepní zařízení lindr

První z nich je proříznutí šedi trhu zaplaveného stojany typu „kobra“. Právě stojany LINDR NAKE které se pohybují v cenové relaci podobné „kobrám“, oproti nim poskytnou luxusní design, kvalitní zpracování i materiály. New dispense towers LINDR NAKED these dispense towers carry several revolutionary ideas and actions. Out of the bland market that was flooded with Cobra style dispense towers here comes the NAKED series of LINDR towers, which range in price similar to „Cobras , combined with a luxurious design , quality workmanship and materials. Pryč jsou doby, kdy se pivo chladilo ve sklepech ledem.


Moderní výčepní zařízení v sobě zahrnuje spolehlivé chlazení na pivo. Dobře vychlazené pivo je hlavně v letních měsících velmi příjemným osvěžením. Ucelená řada profesionálních stolových chlazení na pivo, která jsou dle svého výkonu vhodná pro chlazení a čepování piva v domácnostech, na zahradních party, v barech a restauracích.


This web uses cookies to provide services, personalize ads and analyze visitor behavior. Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Provádíme komplexní záruční opravy výčepních zařízení značky LINDR všech modelových řad: Pygmy, Kontakt, CWP, AS včetně jejich příslušenství.


Naším zásahem neztrácíte záruku! Našim zákazníkům nabízíme komplexní servis v oblasti výčepního zařízení. Od poradenství zdarma při výběru vhodného. OFICIALNÍ ESHOP FIRMY LINDR. Vítejte v našem internetovém obchodě specializovaném na pivní chlazení a výčepní zařízení.


Výčepní zařízení lindr

V našem sortimentu najdete nejen pivní chlazení a výčepní zařízení , ale také veškeré potřebné příslušenství. Pokud si nebudete vědět rady, co vše. Modul pro zasílání hesla slouží pro případy, kdy jste ztratili své heslo pro přístup. U některých typů luxusního výčepního zařízení LINDR se kombinuje kvalitní zpracování dubového dřeva s nerezem. Luxusní výčepní zařízení LINDR je určeno pro náročnější zákazníky se specifickými požadavky na vzhled chlazení na pivo.


CHLAZENÍ PIVA-komplety. Lindr PYGMY 2 bajonet, autoventil. V internetovém obchodě Eldos-shop. Navíc zdarma narážeč Korb HC (bajonet), hadice, spojky, vše nové, nepoužité, nevybalené.


V prvním kontaktu jen SMS. V současnosti není výčepní zařízení a výčepní technika samozřejmostí jen v každé hospodě, ale spousta pivařů a pivních nadšenců má i své vlastní výčepní zařízení doma. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů výčepní zařízení. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze.


Vybavena je vestavěným kompresorem, setem nápojové i vzduchové hadice, rozdvojkou na vzduchovou hadici, a dvěma rychlospojkami. Umožní čepovat dva různé nápoje nebo větší množství nápoje hned ze dvou sudů najednou. Jen nám ctí že již sedmým rokem jsme partneterem pro prodej výčepního zařízení a příslušenství značky LINDR.


Madlo vhodné k transportu je zasouvací, veškeré ovládací prvky se ukrývají v zadní části, celistvé boky neruší mřížované průduchy a nové madlo kohoutu skvěle sedí do moderního konceptu. Vychladí až 20l za hodinu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky