pondělí 22. července 2019

Umyvadlové desky na míru

Sortiment zakázkové výroby rozšiřují na míru vyráběné desky pod umyvadla, sprchové vaničky na míru , mycí žlaby a obkladové desky. Z obrázků níže vyberte požadovaný typ umyvadlové desky na míru nebo klikněte na typ výrobku do nadpisu či v záhlaví stránky, napravo od loga firmy. Vyrábíme na míru kuchyně, recepce, umyvadlové desky i koupelnový nábytek.


Rozumíme hospodyňkám i manažerům, a proto dokážeme zrealizovat i ty nejdivočejší sny. Každé zakázce věnujeme maximální pozornost a naše práce končí až tehdy, kdy je náš zákazník nad míru spokojený.

Právě proto jsme na roztrhání. Na míru a barevně dle přání zákazníků vyrábíme obkladové desky a obkladové panely do koupelen a kuchyní v povrchovém provedení libovolné barvy nebo granitového povrchu. Z litého mramoru na zakázku vyrábíme umyvadla na míru - umyvadlové desky , desky pod umyvadla, mycí žlaby, sprchové vaničky a obkladové desky na míru. Firma Mramorový efekt s. Osazovány jsou moderními, hranatými, oválnými nebo kulatými umyvadly, předními a bočními čely, zadními soklíky dvou výšek.


Desky pod umyvadla mají tloušťku cm. Dojem robustnosti podporuje osazení předním a bočními čely do výšky max.

Umyvadlová deska DPU CS II. Deska pod umyvadlo se stala trendovou záležitostí a může se využít nejen v prostorných koupelnách. I menší umyvadlo se dá posadit na malou desku a výsledek vypadá opravdu skvěle.


Nabízíme umyvadlové desky značek Jika, Lebon, VilleroyBoch, Kludi a to jako atypické umyvadlové desky bez otvoru nebo desky s jedním či dvěma otvory pro umyvadlo. Jsme schopni zajistit umyvadlové desky z materiálu HPL (vysokotlaký laminát), postforming (jádro DT povrch HPL fólie ) i desky z umělého kamene či skla. Budeme vyrábět i koupelnový nábytek na míru ? Cenu vám na přání vypočteme. Záleží totiž na použitém materiálu, kování i na velikosti.


S finální cenou, na kterou si podáme ruku, můžete počítat. Konferenční desky Jednoduché srdce. Láska podporuje kreativitu.


Máme tu pro vás motiv jednoduchého srdíčka a je už jen a jen na vás, zda zvolíte minimalistický styl, nebo se rozhodnete do srdíčka alespoň něco napsat. Otevřete se svým pocitům a vyjádřete se prostřednictvím dárku se skvělým potiskem na míru. Solidit – desky a další tvarové výrobky na míru Naše firma nabízí výrobu atypických interiérových doplňků.


Jedná se zejména o stolové desky , kuchyňské desky , barové desky , umyvadlové desky , police, na zakázku vyrobíme i atypické nádoby, květníky apod. Skladem držíme řadu provedení a rozměrů desek DOLCE, případně je možné si navrhnout desku na míru v našem plánovači nábytku na míru.

Sledujete-li koupelnové trendy, pak vám jistě neunikla umyvadla na desku neboli umyvadlové mísy. Keramické, kamenné či z litého mramoru. Jejich umístění se doporučuje na speciální umyvadlové desky dřevěné, kamenné nebo dokonce skleněné. Vytvořte si vlastní polici nebo stolovou desku na míru. Je jen na vás, pro kterou desku pod umyvadlo se rozhodnete.


Zhotovíme vám ji na míru z různých druhů přírodního kamene. Kamenné umyvadlové desky se stále častěji objevují v koupelnách rodinných domů, bytů, ale také komerčních prostorů, například hotelů či restaurací. Vsaďte na trvanlivost a jedinečné vlastnosti.


Barevné provedení desky - viz. Kresba let je na všech plochách podélná. Krása, která nic neváží: Elegantní, od pohledu vřelé a prakticky nic nevážící objekty stavějí na jednoduchých křivkách, z nichž jsou utkány jemné, avšak extrémně pevné stěny. Součástí kolekce je umyvadlo k uchycení na zeď, umyvadlová mísa k zabudování do nábytku nebo v polozápustném provedení, stejně tak jako vysoce kvalitní koupelnový nábytek a dvě vany. Odesláním reakce na tento inzerát poskytujete správci své osobní údaje za účelem a po dobu realizace výběrového řízení.


V souvislosti se zpracováním Vašich osobních údajů máte příslušná práva: (i) na přístup k osobním údajům, (ii) na opravu či doplnění nepřesných nebo nepravdivých osobních údajů, (iii) na výmaz osobních údajů, nejsou-li již osobní. Debian) works with 2ms speed. The charset for this site is utf-8. Web site description for umyvadla-parapety- desky.


Rádi vám s výběrem polykarbonátové desky poradíme. Rustikální kuchyně na míru. U nás nakoupíte levně a bezpečně. Kuchyně inspirované tradičními styly a klasikou navenek dýchají nostalgií, ale uvnitř ukrývají ty nejmodernější technologie, vychytávky a důmyslně uspořádané úložné prostory.


Co je ale pro tyto stylové kuchyně typické, jsou přírodní barvy, materiály se známkou patiny a množství. Výroba a prodej pracovní, kuchyňské desky a stoly, podlepené dřezy. Ze standardní nabídky dodáváme skříňky WENGE65Z a skříňky ze série koupelnového nábytku VARIO, kde je možné kombinovat několik barev dvířek.


Případně si můžete navrhnout nábytek na míru z našeho plánovače nábytku na míru. Kryt sifonu, sifon, průtočná zátka a vodovodní baterie nejsou součástí výrobku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky