středa 31. července 2019

Jed na myši gel

Nemusíte volat deratizátora. S účinným jedem na myši si s dotěrnými hlodavci zvládnete poradit sami. Na nástrahu se proto postupně vrhnou všechny.


Granule na myši , likvidace potkanů, krys. Jedy na myši , potkany, krysy, krtky a další škůdce. Nejprodávanější přípravky: Stop škůdcům gel , Rat Killer.

Gely na krtky jsou mocnou zbraní, jak se zbavit krtka na Vaší zahradě. Hubení podkanů a myší za bezkonkurenční ceny v internetovém obchodě BALshop. Doprava do hodin, nad 50Kč zdarma! Skladem máme značkových produktů od Kč.


Cena i účinnost je u zmíněných nástrah srovnatelná. Záleží tedy na vás, kterému výrobku dáte přednost. Pokud chcete zjistit, proč nástrahy na potkany nejsou jedy v pravém slova smyslu, přečtěte si článek Co obsahují nástrahy na myši , krysy a potkany. Otrava a jed na myši a potkany - Nábytok do obývacej izby je možné okrem iného čalúniť koža, velúr alebo Alcantara.


Speciální doplňky na hlodavce.

Vítáme Vás v našem eshopu kde najdete celou řadu velmi účinných výrobků. V případě že budete potřebovat poradit napište nám nebo zavolejte, rádi Vám poradíme ! Môžete na to využiť radu odpudzovačov na bázi postreku, ďalej môžete siahnuť po dymovniciach alebo akustických plašičoch krtov, ktoré ich zaručene vyženú z vašej záhrady. Ak si neviete rady s myšami a inými hrabošmi, použite na nich deratizačné lepidlá, prípadne lepiace dosky alebo lepové pasce. Total gel Bag Aroma je jed na myši , krysy a potkany – aromatická nástraha ve formě pasty v sáčcích (gelu) k přímému použití na hubení hlodavců s příchutí, která zaručuje maximální účinnost. Jed na potkany v naší nabídce proto funguje jinak.


Má delší nástup účinku, navíc po jeho konzumaci potkan cítí nedostatek vzduchu, a vyhledává proto venkovní prostory. Jed tedy spolehlivě vyhubí celou potkaní rodinu, a navíc se nemusíte bát, že se tak stane na špatně dostupném místě. STOP škůdcům gel návnada na hlodavce a krtky 3g.


Gelovou nástrahu hlodavci sežerou nebo se ušpiní, ulpí na packách, na srsti, ocase. Protože jsou velmi čistotná stvoření, budou se snažit očistit, olízat a tím se gel vždy dostane do těla hlodavce. Jed likviduje hlodavce za 3-dní v návaznosti na druhu škůdce a množství nástrahy, kterou pozřel. Rodentox Zrno na hlodavce,potkany, myši. Biocídny výrobok používajte bezpečne.


Pred použitím si vždy prečítajte etiketu a informácie o prípravku. Můžete na to využít řady odpuzujících na bázi postřiku, dále můžete sáhnout po dýmovnice nebo akustických plašič krtků, které je zaručeně vyženou z vaší zahrady. Pokud si nevíte rady s myšmi a jinými hraboši, použijte na nich deratizační lepidla, případně lepicí desky nebo lepové pasti.


KILRAT, jed na hlodavce s vysokým účinkem.

Pokud máte obavy při aplikaci jedu na myši , že by ho mohl pozřít třeba váš domácí mazlíček, zkuste deratizační staničky. Obiloviny pro likvidaci myší uvnitř budov a likvidaci potkanů uvnitř okolo budov. Obsahují návnadu, která silně láká hlodavce a účinkuje již po prvním použití. Jedů na potkany je na trhu celá řada, ale ty volně prodejné mají nižší množství účinné látky než ty, které používají deratizační firmy. Díky nízkému obsahu účinné látky je dobré vybírat přípravky které obsahují Brodifacoum, které je výrazně účinější než nejrozšířenější Bromadiolon.


Ak chcete mať istotu, potom si určite zakúpte návnadový box alebo deratizačné krmítko, do ktorého sa dostanú iba hlodavce. Pri práci s jedom sa vždy riaďte pokynmi, ktoré nájdete na jeho balení. Najúčinnejšie otravy a jedy na potkany Ratimor Jed účinne zabíja myši , potkany, krysy a hraboše. Výhodou tohto produktu je to. Energy Gel FISH KUNA 230g.


Gel je neúspěšnější z celé řady produktů. Uzený losos s makrelou je mimořádnou pochoutka pro hlodavce. Obsahuje rybí moučku, rybí oleje, aromata, voní a láká je k sežrání. Jeho mimořádné vlastnosti spočívají v tom že je stále čerstvý, voňavý a velmi lákavý pro hlodavce.


Stop škodcom gel profesional na likvidáciu krtkov a hryzcov. Profesionálna nástraha na likvidáciu krtkov, hryzcov, myší a potkanov. Otrava na myši - pasta je JED NA MYŠI A POTKANY RATIMOR DDD 3KG.


Hraboši se množí tak rychle, že vypuzování a chytání do psatí často nestačí. Jed přímo na hraboše momentálně v prodeji není, protože všechny jedy fungující na principu ředění krve jsou určeny k vnitřnímu použití.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky