úterý 9. července 2019

Litinový tál kulatý

Tál je vhodný pro grily na dřevěné uhlí (zejména kotlíkového typu), pro plynové i elektrické grily, apod. Je ideální nad otevřený oheň. Kámen po čase popraská a rozpadne se. Tisk Zeptat se Sledovat Sdílet.


Tip Časově omezená AKCE až. Karel mi dal pro vás tip. Začátky opravdového grilování nemusejí být snadné, ale dnes je na trhu velké množství pomocníků. Pro úspěšné grilování vám pak už stačí kvalitní maso, k tomu. Rošty jsou vyrobeny v optimalizované číselné řadě.


Vyberte si ten nejvhodnější rošt do Vašeho topidla. Ať už se jedná o obdélníkový, kulatý , čtvercový, hladký čí profilovaný rošt anebo o litinový rošt v podobě vaničky, objednaný rošt Vám rádi zašleme dopravní službou přímo domů. Litinové rošty a pláty.


Tálem lze nahradit polovinu děleného grilovacího roštu. Má dva integrované otvory na odtékání tuku. Vhodné pro grilování malých kousk. Má vystouplé žebrování, díky kterému budete mít na mase či zelenině to správné “černé žebrování”.


Nový, nerozbalený, nikdy nepoužitý. Osobní předání Praha případně zašlu při platbě předem převodem za 1Kč. Na litinovém tálu si totiž připravíte pokrmy, které byste na klasickém grilovacím roštu připravili jen velmi těžko. Stůl litinový MILANO - kulatý - TĚŽKÝ Výška cca 6mm Průměr cca 8mm Vzdálenost nohou od pod cca 4mm. Celková výška cca 8mm Celková šířka cca 3mm Celková hloubka cca.


Důležitou součástí každého topeniště je litinový rošt. Nabízíme litinové rošty jak klasických obdélníkových a kulatých tvarů, tak také rošty specifické, určené přímo do konkrétních sporáků, kamen, krbových vložek nebo kotlů od různých výrobců. Pokud hledáte litinový plát na Vaše kamna či kachlový sporák, tak jste zde správně. Na těchto stánkách naleznete široký sortiment litinových plátů.


Nabízíme pláty hladké i žebrované, úzké a široké, s falcem, ale i bez falce, ale také pláty na grilování anebo pláty masivní. Veškeré litinové pláty zasíláme. Nově v našem sortimentu naleznete i ucelenou řadu kulatých litinových roštů a to od průměru 1do 3mm. Jedná se o kvalitní kulaté rošty z šedé litiny.


Vámi vybraný kulatý litinový rošt Vám obratem zašleme dopravní službou až k Vám domů. Oboustranný: hladká a žebrovaná strana. Vroubkovaná strana vytváří typické pruhy na mase. Hladká strana pro přípravu malých kousků, jako garnátů, medailonky, atd.


Velký grilovací tál TACOS pro gurmány! Ideální doplněk k plynovým ale i ke grilům na dřevěné uhlí! Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti.


Staub čtvercový litinový gril, x 2. Tál je ideální na tepelnou úpravu masa - restování, smažení, zejména pak na přípravu steaků, burgerů, krevet, rybích filetů, slaniny, vajíček, bramboráků, zeleniny, apod. Jeho největší výhodou je vysoká tepelná vodivost a akumulace tepla. Málokdy je potřeba zahřívat litinový tál na velmi vysokou teplotu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky