pondělí 29. července 2019

Ratanová lavice s úložným prostorem

Lavice a stoličky lavice s úložným prostorem. Praktické lavice do jídelny či kuchyně s úložným prostorem pro uložení potřebných věcí. Dle druhu prostorového členění jsou velmi oblíbené rohové jídelní lavice s úložným prostorem. Vyberte si druh čalounění nebo použitý materiál. Zahradní lavice ) Hodnocení produktu: ().


Masivní design zahradní lavice z teakového dřeva. Polstr je vyrobený v České republice. Hledáte atraktivní a všestranné řešení venkovních úložných prostor?


Konstrukce i výplet jsou z přírodního ratanu. Naše polyratanová úložná lavice je pro vás ideální volbou! Skládací zahradní stoličky ks bílé HDPE ratanový vzhled. U lavice s nosností max kg jistě oceníte pohodlný sedák béžové barvy.


Barva ratanové konstrukce je hnědá, barva výpletu wicker mix - Proutky ratanového výpletu jsou barveny ručně ještě před zapletením, čímž vzniká originální design. V nabídce najdete jedinečné kousky, které sami dovážíme z exotiky. Lavici dodáváme se sedákem vyrobeným v České republice.


Tento typ lavice nabízíme také v. Stylová lavice , nebo odkládací box - Proč ne dva v jednom? Díky své schopnosti, bude úložný box ideální pro deku, polštáře a zároveň bude sloužit jako rekreační. Detail produktu Do obchodu. Jednoduchá lavice klasického designu vyrobená z LTD o síle mm, lze vybrat z několika odstínů. Na výběr jsou také druhy čalounění (viz varianty produktu).


Naše ratanové lavice s úložným prostorem jsou přesně pro vás. Největší internetový obchod s ratanovým nábytkem. Křeslo je dodávané včetně sedáku, který je vyrobený na míru v ČR. Současně vám ratanová lavice společně se sedákem zajistí celkem pohodlné sezení. Jedná se o vhodný kus nábytku do vaší předsíně.


Nosnost sedacího prostoru. Zkrátka využití lavic je mnohem všestrannější, než by se na první pohled zdálo. Je to šikovný kus nábytku do každé domácnosti. Na ATAN nábytek můžete vybírat mezi lavicemi s úložným prostorem , rohovými nebo zahradními či lavičkami do předsíně.


Moderní zahradní lehátko s polohovatelným opěradlem je vybaveno polštářem pro komfortně měkké ležení. Umělý ratan dobře odolává nepříznivým vlivům počasí, proto je vhodný pro využití ve venkovním prostředí. Ratanová zahradní lavice s úložným prostorem. Polohovatelný opěrák: rovná poloha.


Jejím základem je ratanová kostra, která je vypletená z přírodního ratanu v medové barvě. Praktická lavice v tmavém odstínu s úložným prostorem , která vám umožní úschovu prádla či jiných předmětů. Dodávána je s bílým polstrem, který zajišťuje celkem pohodlné sezení. Výhodou je velký úležný prostor. Pohovka je dodávána vč.


Součástí je i polstrování české výroby. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky