čtvrtek 18. února 2016

Kanystr na naftu 30l

L kanystry s uchem pro snadnější manipulaci. Lze je použít na vodu, naftu , olej, líh, barvu, lak, či jiné tekutiny… Nádoby jsou vyrobené z velmi odolného plastu s UN certifikací. Kanystry dokonale těsní i když jsou naležato.


Průměr vstupního otvoru. ORIGINALITY Stohovatelné plastové kanystry o objemu litrů jsou vhodné ke skladování a přepravě kapalných látek v chemickém, farmaceutickém, potravinářském průmyslu či zemědělství.

Motoristé jistě ocení černý plastový kanystr vhodný pro benzín a naftu. Nabízíme také kanystry s možností umístění loga zákazníka přímo do formy. Pro skladování větších objemů kapalin nebo sypkých látek si vyberte z nabídky plastových sudů.


Plastové kanystry o objemu 1 2 nebo litrů vhodné na vodu, naftu , olej, phm. Pokud hledáte kvalitní spolehlivý plastový kanystr pak u nás jistě nakoupíte. V nabídce kanystry různých objemů.


Plastový kanystr na pohonné hmoty Objelitrů Desetilitrový kanystr na benzín, naftu či další kapaliny.

Je vybaven nalévací hubicí (tzv. ohebným „krkem“), který umožňuje nalévání paliva rovnou do hrdla nádrže a není třeba použití trychtýřů či nálevek. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Vhodné použití na benzin, naftu , oleje. Pro bezpečnou manipulaci doporučujeme použít výpustnou hubici GEL004. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší. Uplatnění najde také v domě jako zásobník paliva pro sekačku, vyžínač, křovinořez atd. Jistota je jistota, a proto je dobré s sebou vždy vozit alespoň jeden kanystr naplněný příslušnou pohonnou hmotou.


Plechové kanystry na benzín i naftu. Ideální je pro tyto účely velký 20l kanystr , v nouzi však postačí i menší, třeba 10l nebo plastový 5l kanystr s praktickým hrdlem, pomocí kterého palivo snadno doplníte. Jejich výhodou je snadná manipulace a stohovatelnost. Svojí konstrukcí a provedením vhodný jako distribuční obal.


Pojistka vždy lehce ukazuje neporušenost obalu. Během delších cest nejen do zahraničí, ale i po republice se oplatí být připraven na vše.

Tedy i na situaci, kdy vám může dojít ve vozidle palivo. Z toho důvodu se vyplatí mít po ruce plný kanystr. V případě, že se ocitnete „ na suchu“, nebude nic jednoduššího, než z kufru vytáhnout připravený naplněný kanystr , stačí doplnit palivo a můžete pokračovat v. L Takto vypadá náš kanystr 30l po pádu z 6ti metrů. Kohout na kanystr je velkým pomocníkem při pravidelné manipulaci s vetšími objemy bazénových přípravků a umožňuje jejich pohodlné dávkování do vhodné nádoby přímo z kanystru. Robustní kohout je vyroben z vysoce kvalitního plastu, který výborně odolává působení bazénových přípravku a spolehlivě těsní.


Má velký šroubovací uzávěr, madlo a jednoduchý kohoutek. Praktický kanystr na vodu od značky Easy Camp s pohodlným držadlem a hubičkou pro snadné nalévání. Pojme litrů tekutirny skrze šroubovací široký uzávěr. Jeho konstrukce je spíše.


PHM ( naftu ,benzín) Kladkostroje a navijáky Kurtny.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky