středa 17. února 2016

Dvojumyvadlo laufen

Krása, která nic neváží: Elegantní, od pohledu vřelé a prakticky nic nevážící objekty stavějí na jednoduchých křivkách, z nichž jsou utkány jemné, avšak extrémně pevné stěny. Koncept Laufen Palace dominuje hlavně svoji velkou nabídkou rozměrových variací umyvadel, které je ještě možné seříznout na požadovanou délku. Palace je koncipován tak aby využil veškerých přednosti keramiky jako materiálu takového.


Dvojumyvadlo laufen

Sifon, baterie, vtok ani umyvadlové šrouby nejsou součástí. Rozměry dvojumyvadla jsou 130x48x15. Laufen je prémiová značka v portfoliu společnosti ROCA, která je jedním z předních světových výrobců s globální distribuční sítí. Již více než 1let používá značka Laufen lidstvu nejstarší známý tvárný materiál keramiku, za účelem tvorby inovativních sanitárních výrobků, vysoce moderní zařízení s legendární švýcarskou přesností.


Vďaka dvom otvorom pre batériu slúži rovnako ako dvojumývadlo. Prevedenie s jedným odtokom odpadu a raz umývací vnútornou plochou oceníte, nielen pre jednoduchšie možnosť vymeniť malé umývadlo za veľké, ale aj pri údržbe a mytí. Navrženo v minimalistickom dizajne a pôsobí. Prozkoumejte naši nabídku umyvadel za úžasné ceny. Máme jednoduchá i dvojitá umyvadla ve spoustě designů, stylů a rozměrů.


V IKEA jsme totiž pevně přesvědčení, že koupelnové umyvadlo má být praktické, ale zároveň musí ladit s vaším oblíbeným stylem. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Umývátko, umyvadlo, dvojumyvadlo , výlevka?


LAUFEN 1najdete a porovnáte na Srovnanicen. Záleží na rozměrech koupelny. Otočné do malé, na desku do velké. Na zahradu venkovní nástěnné ve stylu retro. Pavlačové jako zahradní umyvadlo.


Nejsnadněji si vyberete na FAVI. Plastové, kamenné, litinové, skleněné, kulaté i oválné. Díky jemnému přepracování designu jsou. Jednoduché a elegantní umyvadlo obdélníkového tvaru s otvorem pro baterii uprostřed.


Kam umístit vestavné umyvadlo? Nábytkové umyvadlo na koupelnovou skříňku a zápustné umyvadlo do desky. Umyvadla jsou hranatá, kulatá i oválná. Praktické je zápustné keramické umyvadlo s odkládací plochou.


Pořiďte si umyvadlo na FAVI. Na WC malé umývátko do rohu. Světové i české značky najdete na jednom místě na FAVI. JIKA, RAVAK, KOLO a další. Některá rohová umyvadla pořídíte s dopravou zdarma.


Nakupujte u ověřených e-shopů za skvělé ceny! Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Díky dvěma otvorům pro baterii slouží stejně jako dvojumyvadlo. Provedení s jedním odtokem odpadu a jednou mycí vni. Specializovaný internetový obchod a vzorkovna se zaměřením na koupelnové výrobky španělské značky Roca.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky