pátek 26. února 2016

Eta ela konvice

Eta ela konvice

Rychlovarné konvice ETA se pravidelně umisťují v čele žebříčků prodejnosti serveru Heureka. Například rychlovarná konvice ETA ELA v mnoha barevných provedeních se několik let v řadě pyšnila titulem Produkt roku. Moderní nerezová varná konvice Ela. Konvice Ela má elegantně tvarovanou výlevku a jedinečný a elegantní design konvice.


Skryté topné těleso pod rovným nerezovým dnem díky své praktičnosti umožňuje. Díky pestrým barevným odstínům jsou oblíbeným pomocníkem v mnoha kuchyních českých a slovenských spotřebitelů. Konvice má ukazatel stavu a vyjímatelný, omyvatelný filtr. Při dosažení bodu varu se konvice automaticky vypne a vy budete vědět, že už máte uvařeno.


Protože je však rychlovarná konvice zpravidla neustále na očích, logicky se sluší a patří, aby sloužila i jako designový doplněk. A to rychlovarné konvice ETA zvládají na jedničku! Na své si přijdou milovníci klasických tvarů, moderního designu i znovu oblíbeného retro vzhledu.


Vybírat můžete z rychlovarných konvic. Rýchlovarné kanvice ETA sa pravidelne umiestňujú v čele rebríčka predajnosti servera Heureka. Napríklad rýchlovarná kanvica ETA Ela v mnohých farebných prevedeniach sa niekoľko rokov pýšila titulom Produkt roku.


Jde o průměrnou rychlovarnou konvici, která je zevnitř nerezová, zvenčí potom výrobce aplikoval několik různých barevných provedení. Zejména možnost vybrat si barvu možná uvítáte, chcete-li si kuchyň ještě více personalizovat. Není vyplněn Alternativní text k fotografii!


Je bezkabelová, snímatelná z podstavce s kvalitním středovým konektorem, na kterém je otočná o 360°. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Je vybavena přehledným vodoznakem a 360° středovým konektorem.


Průběh varu můžete sledovat průhledným víkem. Poslání nerezové rychlovarné konvice ETA Adéla je jasné – usnadnit vám život, a přitom v kuchyni nezabrat příliš mnoho místa. To vše navíc v moderním a elegantním designu, který rozzáří každou kuchyni. Odkazy na odborné recenze.


Eta ela konvice

Kompletní informace k výběru. Kromě designu a výkonu by vás ale měly u rychlovarných konvic zajímat také funkce, nebo třeba vybavení konvice. Elegantní a stylová rychlovarná konvice je nezbytným doplňkem do každé moderní kuchyně. Rychlovarná konvice Ela je elegance sama, bílo-stříbrné provedení z ní dělá nadčasovou krásku.


Příjemná kapacita l této konvice poslouží i ve větší domácnosti nebo třeba v kanceláři. Tradičná česká značka ETA , ktorá má na našom trhu svoje nezastupiteľné miesto, vybavuje domácnosti spotrebičmi a prináša do nich radosť už viac ako rokov. Dizajn ETA venuje veľkú pozornosť dizajnu svojich výrobkov, čo z nich robí jedinečných a veľmi praktických pomocníkov.


Eta ela konvice

Topná spirála je ukryta v nerezovém dně. ETA Ela představuje špičkového pomocníka při vaření i přípravě kávy, čaje i jiných nápojů. Rychlovarnou konvici ETA Ela můžete vybírat z barevných variant červená, bílá, hnědá, vínová, černá, šedá, nerez. Objem konvice činí l, což je dostačující i pro větší rodinu a navíc konvice dokáže celý svůj objem uvařit za velmi krátkou dobu. Velmi snadné čištění zaručuje snadno vyjímatelný a omyvatelný filtr proti usazeninám.


Doručujeme aj počas víkendu. AlzaBoxov (odberných miest) po celom Slovensku. Máme poriadne širokú ponuku produktov a doplnkových služieb.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky