středa 3. února 2016

Gastro obaly praha

Osobním kontaktem s námi získáte nejčerstvější informace o novinkách v nabídce, o cenách, zboží v akci, nebo také o trendech v oblasi obalů. Pokud řešíte nějaký aktuální problém s obaly , můžete přijít k nám na vzorkovnu. Obaly vyrobené pro gastronomii z cukrové třtiny nabízejí mnoho výhod jak pro zákazníka tak pro prodávajícího.


Obaly , talíře, menuboxy, kelímky jsou vhodné pro teplou i studenou kuchyni. Vstřebávají do sebe vlhkost, tudíž jídlo v krabičkách zůstává stále čerstvé, jsou pevné, odolné a při tom pružné.

V nabídce kategorie gastro - potravinářské obaly naleznete veškeré plastové misky , vaničky a boxy z materiálů PP , PET , ALU , PVC nebo papíru včetně bio-rozložitelných ekologických obalů. Nabízíme kvalitní gastro obaly pro Vaše podnikání i do domácnosti. Krabice na cukroví, zákuzky, na dorty, na pizzu nebo obaly na víno za skvělé ceny nabízí Paketo. Hledáte-li tedy kelímky, talíře, tácky, misky, tácy, napichovátka, příbory, sáčky nebo jiné.


V naší nabídce najdete různé další gastro obaly , například plastové i papírové nápojové kelímky, jednorázové příbory, nebo krabice na pizzu nebo na dorty. Většinu je možné opatřit potiskem s logem podniku. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.

Gastro obaly , Giganto. Plastová láhve je určena pro tekutiny fresch džusy, mléko apod. PET materiál svými užitnými vlastnostmi garantuje obal, který snižuje vstup kyslíku. Prodej ekologických jednorázových gastro obalů na jídlo, talířů, misek z cukrové třtiny, PLA nápojových kelímků, recyklovatelných papírových tašek, eko nádobí z palmových listů.


Nabízíme široký sortiment obalů, obalových materiálů a úklidové chemie. V sortimentu najdete potravinářské a gastro obaly , čisticí a hygienické prostředky, dále průmyslové balicí materiály a dárkové balicí potřeby. Chápeme, že pro vaše rozhodování jsou vzorky důležité.


Vzorky si můžete odnést sebou a vyzkoušet na. Foursquare uses cookies to provide you with an optimal experience, to personalize ads that you may see, and to help advertisers measure the of their ad campaigns. Jistě oceníte naši kompletní a úplnou nabídku obalů pro výrobu a prodej gastronomických výrobků, úplný sortiment jednorázových obalů pro rychlé občerstvení a dokonalou nabídku obalů pro cukrářskou výrobu a prodej. Předměty činnosti ze statistického úřadu.


Together with our distribution partner, gastro - obaly. Aktuální ověřené informace: adresa, telefon a e-mail gastro - obaly. Ekologie, nerosty, obalyObaly.


Můžete zadat název firmy, IČ, nebo popis činnosti.

Praha hlavní město Praha. Zkuste například restaurace. Balící služby (96) Balicí s. Prodej obalových materiálů, krabic, folií, plastových přepravek, pytlů a dalších. Nejširší výbeř sortimentu pro gastronimi, stolování, servírování a přípravu pokrmů nabízí rodinná firma SAHM s více jak 1letou tradicí.


Objednejte si u nás krabice, obálky, bublinkové fólie, lepicí pásky, boxy, sáčky, tašky a další obaly s dodáním do hodin a množstevní slevou až. Potravinové gastro obaly zahrnují potravinové fólie, které chrání potraviny před oschnutím a udržují jejich trvanlivost. Z papírových obalů Vám můžeme nabídnout např.


Dále pak položky, které ocení především cukráři a pekaři jako jsou krabice na dorty , papírové košíčky , pečící papíry a folie.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky