středa 17. února 2016

Distanční podložky pod kari síť

Distanční podložky pod kari sítě. Plastová distanční podložka pod KARI sítě slouží k přesnému uložení armatury v železobetonové konstrukci. Výrobce uvádí použít - kusů plastových koleček do m2. Zadej distanční podložky do betonu. Ale jinak dá se bez nich obejít.


Položíš kari síť na dno a když dáš první várku (kolečka) betonu, tak ji (tu kari síť ) kousek , tak o třetinu výšky betonu, pozvedneš,.

Přidat na seznam oblíbených. Vaše cena včetně DPH: 43Kč 51Kč. Prodej KARI sítí - skladové zásoby. Podložka plastová distanční , pod kari sítě.


Ostatní typy sítí dodáváme na základě poptávky (nejpozději do druhého dne). Klasická, nejběžněji používaná, plastová distanční lišta pod výztuž. Jejím hlavním úkolem je zajistit předepsané krytí výztuže dle projektové dokumentace. Lišty se pokládají v osové vzdálenosti od cca 600mm do max.


Kari sítě musí být překryty dostatečně silnou vrstvou betonu.

Armaturu nepokládáme nikdy přímo na podkla tedy na zhutněnou zeminu či štěrk. Je možné použít přímo speciální kovové či plastové podložky nebo kari sítě podložit alespoň kameny či betonem. KARI sítě i roxory snadno instalovat do požadované roviny a zajistit tak správné umístění v betonové vrstvě.


Prodám distanční podložky pod kari sítě,ks 15Kč. Tvoje zpráva se odešle přímo zadavateli tohoto inzerátu. Speciální distanční podložka pod KARI sítě pomáhá k uložení armatury. Takový typ distanční podložky se nasazuje na armaturu, aby kari síť neležela až na železobetonové konstrukci. Měrná jednotka (MJ) 1kg.


Kari musíte dát na dilatační podložky , dříve se dávaly různě ohnuté plíšky, na. KARI siete z rebrovanej ocele v štandardných a atypických rozmeroch. K tomu slouží distanční podložky pod karisíť.


Ta folie se dává z toho. V přízemí to potřeba není. Nosné zdi by měli mít pod sebou základový pás. V tom případě je zbytečné dávat pevnější KARI síť.


Provázání s deskou je pomocí ohnutých roxorů ze ztraceného bednění. V každém případě musí být KARI síť uložena v betonu! Dále si zde můžete vybrat betonové, ocelové nebo plastové distanční prvky o více druzích, rozměrech a tvarech.


Betonářskou výztuž, jako například kari sítě nebo roxory zakoupíte v katalogu hutní materiál.

Díky službám, které poskytujeme, Vám materiál ohneme nebo nastříháme dle Vašich přání a potřeb. Zde se nacházíte: Heureka. Srovnejte si ceny z internetových obchodů, nakupte v tom nejlepším. Pevným podkladom môže byť: zem,styren,poter,piesok a pod. Dištancia-vzdialenosť od pevného podkladu k armatúre je mm.


Standardní délka je m. Velké boční výřezy zajišťují dobré zatečení betonu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky