čtvrtek 25. února 2016

Moderní ubrusy na stůl

Kvalitně ušitý ubrus nabízíme na stoly kuchyňské, konferenční, kancelářské a zahradní. Ozdobte si stůl novým ubrusem a zútulněte svou domácnost ještě o kousek více. Nabízíme bavlněné ubrusy , vánoční ubrusy a další kuchyňský textil na váš stůl.


Pro Váš stůl máme připraveny různé ubrusy , šály, naprony a prostírky. A nezapomněli jsme ani na Vaše konferenční stolky a komody, které si určitě také zaslouží nějaké ty dečky. Samostatnou kategorií pak jsou velmi oblíbené ozdobné filcové prostírky a šály.

Rádi vám ušijeme ubrus, závěs na míru do dnů. Běhouny se hodí i na slavnostní tabuli. Byla by velká škoda používat běhouny na stůl pouze jako dekorační prvek na konferenční a kancelářské stoly. I na sváteční tabuli vypadají velmi honosně a stanou se předností kuchyně. Neodmyslitelným bytovým doplňkem jsou ubrusy a dekorační běhouny na stůl (ubrus běhoun).


Moderní běhoun (šál) na stůl z Hezkého domova Brno. Ubrusy se používají především na klasické jídelní stoly, zatímco moderní interiér, kde dominuje např. Ubrusy látkové, plastové, vyšívané, pvc ubrusy , ubrusy běhouny moderní , papírové ubrusy , kulatý ubrus, ubrusy a prostírání, vánoční ubrusy , vánoční ubrusy a prostírání, prostírání na stůl , prostírání, vánoční ubrusy a prostírání, korkové prostírání, prostírání omyvatelné.

Látky můžete různě kombinovat. Protože pokud je pro vás klasický ubrus příliš, stačí si vybrat jeden z běhounů na jídelní stůl. A to klidně už ten hotový kusový, nebo šitý na míru přesně pro vás. Variovat dekoraci tak můžete nejen podle ročních období a svátků. Vzorník vánočních, velikonočních, jarních a celoročních látek najdete v levém sloupci.


Na rodinu, která se u jídelního stolu schází častěji než jednou za uherský rok jakbysmet. Pokud stále nevíte jaký stůl vybrat, tak nezoufejte. Bytový textil Ubrusy , běhouny na stůl , ubrus na stoly, PVC, omyvatelné.


Ubrusy slouží jako dekorační, ale také praktický doplněk do Vaší domácnosti. V dnešní době jsou moderní spíše menší ubrusy , které jsou vážně jen dekorací. V každém případě ubrusy patří ke slavnostně prostřené tabuli. Hodí jak na kuchyňský stůl , tak na stolek v obývacím pokoji.


Ano, mám zájem o přihlášení k odběru e-mailového newsletteru JYSK, který obsahuje inspiraci, nejnovější nabídky, novinky a informace o aktuálních kampaních vztahujících se na celý sortiment společnosti JYSK Česká republika. Za skvělé ceny prodáváme moderní běhouny na stůl. Pevné, příjemné a velmi kvalitně zpracované. Dekorace a doplňky nakupujte u dekorstudio. Kliknutím na fotografii se Vám objeví detailní popis, kliknutím na detailní fotografii se Vám obrázek zvětší přes celou obrazovku.


Ceny jsou uvedeny včetně DPH.

Ubrusy šijeme v rozměrech 70x7 80x8 85x8 90x9 100x100. Maximální čtverec je 140x1nebo 150x150. Rádi Vám ušijeme ubrus na míru do dnů. Prostírání na jídelní stůl , to je takový malý zázrak.


Vypadá dobře, nemusíte pořád uklízet drobky nebo fleky a každému jídlu dodá slavnostní nádech. Ať už hledáte korkové, nebo bambusové prostírání, dětské, nebo vánoční, na FAVI.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky