úterý 9. února 2016

Repasované kávovary saeco

Dokáži tak zkušeně opravit či nabídnout vhodný kávovar do domácnosti, kanceláře nebo provozu ať už se jedná o repasovaný či nový přístroj. Nabízím odborně repasované kávovary do firemního provozu, do kanceláře nebo domácnosti. Najdete u mě také čistící prostředky, kávový servis nebo čerstvě praženou zrnkovou kávu.


Saeco Minuto Cappuccino – plnoautomatický kávovar vhodný především do domácnosti či menší kanceláře. Saeco Talea Giro – plnoautomatický kávovar ideální do domácnosti či malé kanceláře. Jednoduchý a spolehlivý přístroj atraktivního designu.

Spolehlivý kávovar s jednoduchým ovládáním a velkými tlačítky. Kávovar je vybaven integr. Dejte kávovarům druhou šanci!


Umí připravit perfektní espresso jak ze zrnkové, tak z předem pomleté kávy, u které lze regulovat jak hrubost mletí, dávku kávy tak teplotu. Známe kompletní servisní historii námi prodaných a servisovaných kávovarů. Na všechny repasované kávovary poskytujeme záruku měsíců.


Legendární kávovary Saeco patří odjakživa mezi nejoblíbenější a nejprodávanější kávovary vůbec. Tyto kávovary nyní spadají pod značku PHILIPS.

Výroba se však nestěhovala a tyto kávovary se stále výrábí přímo v Itálii odkud značka Saeco pochází. Free Shipping Available. Plnoautomatický kávovar s vysokým komfortom obsluhy má zabudovanú speňovaciu hlavicu na prípravu pravého talianskeho cappuccina. Technologie přípravy espresso kávy od společnosti Saeco zaručuje v kombinaci s čerstvou zrnkovou kávou dokonalý výsledek.


Keramický mlýnek zrnkové kávy umožňuje dostatečnou volbu hrubosti pomletí zrnkové kávy. U espresso kávovarů Saeco je vhodnější ponechat hrubější mletí v porovnání s espresso kávovary DeLonghi. Repasované kávovary jsou po kompletní výměně všech těsnění, výměně nebo přetěsnění topného tělesa.


Osazeno je nové čerpadlo a mlecí kameny mlýnku. Na repasované kávovary dáváme záruku rok. Mezi hlavní nabídku patří kávovary DeLonghi, kávovary Jura a kávovary Jura Professional. Přidanou hodnotou je vlastní plný servis kávovarů, který zajišťujeme ve vlastním servisním středisku pro opravy. SAECO Servis kávovarů pro ČR - opravíme Vám kávovary od modelu xsmall přes SAECO INCANTO, ROYAL až po kávovary SAECO AULIKA se zárukou na opravu měsíců.


JURA espresso kávovary - ESHOP. Sme firma zameraná na predaj a servis kávovarov. Ponúkame taktiež domáce a kancelárske kávovary značiek Saeco a pozáručný servis. Súčasťou nášho sortimentu sú aj baristické pomôcky, čistiace a odvápňovacie prostriedky do domácností, kancelárii a profesionálnych prevádzok.


Mlecí kameny konusové vhodne pro mlýnky Saeco , Spidem and Gaggia plně automatické kávovary s vestavěným mlýnkem.

Servis kávovarov Údržby kávovarov Údržba kávovarov Saeco , DeLonghi, Jura, Gaggia Prečo je potrebný pravidelný servis kávovaru? Tak ako každý iný mechanizmus, aj kávovar si zaslúži pravidelnú starostlivosť a pozornosť. Všetky naše repasované kávovary prešli kompletným servisom a sú riadne odvápnené, vyčistené, nastavené a pripravené k užívaniu. Ponuka repasovaných kávovaov je neustále vždy aktuálna.


Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice. Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb. Cena 11€ Novinka Rýchly náhľad Delonghi ECAM 23.


Cena 22€ Novinka Rýchly náhľad DeLonghi MAGNIFICA ES. Philips Saeco Xsmall.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky