středa 17. února 2016

Brousky jan03

Zdravím, taky mám brousky od Janaa používám jenom ty tyčinky, plochý kámen se válí v šuplíku. Tyčinky nechám nějakou dobu ve vodě, aby trochu nasákly vodou, poté je používám a když mám pocit, že jsou sušší, znovu namočím. Suke: ahoj, já se snažím odpovídat na všechny zprávy, ale občas se stane, že mi nějaká nedorazí, nebo někdo napíše špatně adresu (většinou nenapíše tečku mezi jméno a 03), pokud máš zájem, napiš mi na adresu, co mám v inzerátu. Proto se mi pořád zdá jednodušší, levnější a snadnější řešení místo lepení použít tzv. Ahoj, keramika od janje fajn.


Nicméně měl bych jeden poznatek, a sic, že oválná ocílka C gritu mi ohrnuje ostří. Za boha nemůžu kápnout na to, čím to je. I já po vyzkoušení Gerova brousku objednal č. Přiložena byla ještě jedna, z těch tří nejjemnější a ve spojení s mými tyčkami, které tvořily středy lamp, který používají pěstitelé marihuany ve svých pěstírnách a který jsou ještě jemnější naprostá paráda. Tyhle brousky pužívám a se mnou celá má rodina. Musím říct, že jsem po zakoupení těhle „keramik“ přestal brousit diamantovými brousky DMT.


Super věc je, že výrobce Honza, co dělá tyto brousky , dlý i trojůhelníkové, se kterými se. A pak běda vlasu který odolá. Nejdříve proslulým keramickým plochým brouskem od Honzy z Knifu ( Jan) o dvou zrnitostech (A a C).


Na finální doleštění jsem přilepil pruh kůže na dřevěnou laťku. Ostří je pak dokonalé a zrcadlově. Pokud je třeba změna a nebo je ostří zničené různými štěrbinovými brousky tak já to řeším sadou klínků co jsem si vyrobil, vezmu klínek s požadovaným úhlem, dám ho mezi čepel a rovnou podložku a pak mam sadu mosazných kruhových podložek z plechu (daj se použít mince) a ty si sestavím tak aby těsně šli pod horní.


G přičemž jednu jsem poslal mistrovi na nabroušení a jednu se již déle než týden snažím přimět k životu sám. Lídlu, jsou levné a dobré na základní srovnání ostří, ale mají. Pokud nechceš mít odpa na filety se vykašli. Moc se mi líbí názor jednoho člověka na fóru, že má rád nože kvůli jejich kráse a provedení, ne kvůli broušení. Redakce Světa outdooru připravila výběr zajímavých outdoorových filmů, které jsou volně ke zhlédnutí online.


Indy píše:tak ale bud rad ze jsi dostal zpet penize. Ahoj jan- Honzo, vítám Tě mezi námi a jsem rád že jsi se přidal k našim disputacím o věcech kolem Břitev. Protože mám velice jemného a druhého hrubšího Sucháčka, tak by mě zajímal brusný kámen který tady popisuješ. Nebo si kup brousky jan03. Pokud chceš utrácet tak si kup třeba kameny Naniwa Chocera nebo Sigma Select II.


Zdravím pánové,dnes jsem si zmíněné brousky objednal. Minulý týden jsem se pokoušel nabrousit dvě břitvy a jedna byla tak tupá že jsem musel vytáhnou hrubý brousek abych vůbec vytvaroval ostří. Asi po třech hodinách jsem dosáhl dobrého výsledku ale pořád mám mezery při finálním broušení.


Z toho co jsem pochopil, tak Honza připravuje teď kompletní systém a to včetně zafixování čepele. Nebudu tu raději psát detaily, aby ten nápad Honzovi ještě nějaká firma nesebrala Ale je fakt, že detailů moc nevím. Naniwy, nagury, břidlice, coticule, Charnley Forest, etc.


Brousky jan jsou super tvrdé a hrubé mají jen hrubý povrch, nemají větší brusná zrna než jemné brousky. Hrubý povrch časem zajedeš a nebude to fungovat moc dobře. Jsou i dost úzké a to není pro začátky dobrý a je těžký je srovnat (díky tomu jak jsou tvrdé).


Nejsou vhodné na japonské uhlíkové oceli, které štípou. Představujeme vám stylový notebook, který nabízí stabilní výkon díky procesoru Intel Celeron s integrovanou grafikou od stejného výrobce. GB pevný disk pojme stovky filmů ve vysokém rozlišení, které si můžete přehrát na ostrém HD displeji s moderním a úsporným LED podsvícením.


GB paměti RAM se zase postarají o svižný chod až několika.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky