pondělí 15. února 2016

Philco phwk 2022

Varná konvice z vysoce kvalitní nerezové oceli s trojnásobnou ochranou je vyrobena pro Váš maximální komfort a bezpečí. This kettle is made of high-quality stainless steel with triple protection and is designed for your maximum comfort and safety. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.


Ennek köszönhetően gyorsabban forralja fel a vizet a kávéhoz, teához.

A rozsdamentes acélból készült forraló jellegzetessége a letisztult formatervezés. Használata rendkívül egyszerű és a karbantartását elősegíti a kivehető és mosható szűrő. Tato varná konvice Philco je vyrobená z vysoce kvalitní nerezové oceli s trojnásobnou ochranou pro maximální komfort a bezpečí.


Dále disponuje vnějším ukazatelem množství vody i vyjímatelným filtrem proti usazeninám. Samozřejmostí je skryté topné těleso, takže se výrazně ulehčí údržba. Americká spoločnosť Philco je niekoľko generácií symbolom kvalitných elektrospotrebičov.


Máme radosť, že práve na náš trh mieri aj nový modelový radnbsp;cenovo dostupných rýchlovarných kanvíc. Táto varná kanvica Philco je vyrobená z vysoko kvalitnej nerezovej ocele s trojnásobnou ochranou pre maximálny komfort a bezpečie.

Rychlovarná konvice z vysoce kvalitní nerezové oceli s trojnásobnou ochranou vám přinese maximální komfort a bezpečí. Moderní design v lesklém provedení si doslova zamilujete. A kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült, háromszoros védelemmel ellátott készülék használata komfortos és biztonságos. Jištění zahrnuje ochranu proti přehřátí při zapnutí bez vody a automatické vypnutí po dosažení bodu varu. Objem varné konvice je l. Varná nádoba je umístěna na odnímatelném 3° otočném podstavci a topné těleso je překryté deskou z ušlechtilé oceli.


Osvětlený vypínač, vyjímatelný omyvatelný filtr proti usazeninám. Středový konektor 360°, skryté topné těleso, vnější ukazatel množství vody. Ochrana proti přehřátí. Vaše krstné meno Vaše priezvisko Vaša e-mailová adresa Príjemca e-mailu Doplňujúca správa Zhromaždené osobné údaje z toho formuláru podliehajú predpisom Manutan Group.


Ak sa chcete dozvedieť viac o svojich. Az automatikus kikapcsolás biztonságossá teszi a használatát. Kivehető és mosható szűrővel, illetve külső vízszintjelzővel ellátott. Dear customer, thank you for buying a PHILCO brand product. So that your appliance serves you well, please read all the instruc.


Naši pracovníci se Vám budou snažit co nejdříve odpovědět. Tekintsd meg a termék információit. Fierbătorul este conceput astfel încât să vă ofere un maxim de confort şi de siguranţă prin oţelul de calitate şi protecţia triplă de care dispune.

Rýchlovarná kanvica z vysoko kvalitnej nehrdzavejúcej ocele s trojnásobnou ochranou vám prinesie maximálny komfort a bezpečie. Moderný design v lesklom prevedení si doslova zamilujete. Philco a originální retro design navíc zajistí, že získáte. Odkazy na odborné recenzie.


Kompletné informácie k výberu. Internetový obchod Patro. Nakupujte elektroniku, počítače, notebooky, LCD televizory, kuchyňské potřeby, knihy, dárkové zboží. Kanvica, ktorá vás ohromí svojím vzhľadom, spoľahlivosťou a tiež výkonom. Zakúpte si túto kanvicu a. Vďaka objemu l ohrejete naraz vodu na čaj aj pre 5tich člennú rodinu.


Osvetlený vypínač signalizuje zapnutie prístroja.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky