pátek 19. února 2016

Výrobník sody eta bombičky

Výrobník sody eta bombičky

Domácí výrobník sody je poměrně jednoduchým typem zařízení, takže s jeho nákupem by neměl mít problém opravdu nikdo. Abyste však využili maximální potenciál a možnosti takového zařízení, vyplatí se znát několik technických parametrů tohoto výrobku. Sečteno a podtrženo, etalon kvality mezi producenty výrobníky sody , společnost SodaStream představil velmi zdařilý model.


Výrobník sody eta bombičky

Ten bez výraznějších problémů vyrobí rychle. Je opatřen přetlakovým ventilem, takže je bezpečný a spolehlivý. Vyrobíte tak až litrů nápoje z jedné bombičky. Můžete si regulovat intenzitu sycení nápoje. Představujeme výrobník sody LIMO BAR Elixir Turbo, který díky unikátní technologii Turbo vyrobí z jediné bombičky COaž 1litrů perlivé vody.


Technologie BBT vám navíc. Levně, chutně, rychle a bez hromady těžkých lahví. Velmi snadné použití – obyčejnou vodu z vodovodu změníte. Všetci poznáme sifóny na vodu, ktoré sme kedysi používali na výrobu perlivých nápojov.


Výrobník sody eta bombičky

Ak už starý sifón nemáte, jednoducho si kúpte nový a moderný výrobník sódy. Výroba sódy je hračka a výsledok vás ohromí. Všichni známe sifony na vodu, které jsme dříve používali pro výrobu perlivých nápojů. Pokud již starý sifon nemáte, jednoduše si pořiďte nový a moderní výrobník sody.


Po spotřebování plynové náplně vám naše autorizovaná výměnná místa originálních bombiček AquaDream na více než 1místech po celé republice bombičku vymění za naplněnou a to pouze za cenu plynu. Výměna vaší LimoBar bombičky COpro výrobník sody. Jednoduše přineste prázdnou bombičku a za cenu 14- dostanete výměnou plnou bombičku. Bombičky LimoBar jsou kompat.


Nová bombička přijde na 4Kč, naplnění 1Kč (v prodejní síti Eta ). Sirupy od Kofoly v balení po 5ml jsou na 5–l limonády, vždy za Kč. Výrobník sody AQUADREAM BLACK ORION. Náhradní láhev l stojí 1Kč.


Litr limonády přijde na 1Kč, litr sody na Kč. Dobrý den,mám zájem o tenhle výrobník sody. Je už komplet,nebo ještě je potřeba něco k němu dokoupit-samozřejme kromně bombičky. V našej ponuke výrobníkov sódy nájdete rôzne modelové verzie, od klasických základných, až po dizajnové modely a kolekcie. Vytvorte si doma sódovkový bar.


Výrobník sody eta bombičky

MACHR NA BUBLINKY EDGE. Koupě nové bombičky Pokud pořizujete svoji první bombičku AquaDream, nebo si chcete pro jistotu koupit do zásoby další bombičku a zvýšit tak možnost výroby domácí sody , stačí zajít do jakékoliv autorizované prodejny AquaDreamu nebo si ji objednat na našem eshopu. Objem bombičky stačí k n. Obsahují výrobník perlivé vody a příslušenství v podobě plynové bombičky a tlakové lahve.


Plynovou bombičku snadno zašroubujete do výrobníku, lahev naplníte vodou a několikrát. SET Bublimo - ZDRAVÁ SADA - sada bombičky včetně plynu a dvou sirupů Celý popis a technické parametry. Výrobník nápojů Bublimo je určen pro snadnou, rychlou a levnou přípravu domácích sycených nápojů.


Přístroj má bezpečnostní dvířka ze speciálního tvrzeného plastu a universální rychloupínací uzávěr. Limonáda je skvělou volbou, když k vám přijde návštěva, na grilovací párty, k bazénu, nebo jen tak na osvěžení. Už niekoľko rokov po sebe dosiahol umiestnenie v TOP Heureka ShopRoku. Svojim zákazníkom ponúka kompletný sortiment elektra, športového tovaru, záhradnej techniky, kozmetiky, detského vybavenia, nábytku a veľa ďalších doplnkov pre voľný čas a zábavu.


Vyberte si z našej ponuky výrobníkov sódy, ktoré vám jedným tlačidlom vytvoria z vody bublinkový ochutený nápoj. Skvelý tip do rodín s deťmi, alebo pre pohostenie vašej návštevy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky