pondělí 22. února 2016

Kamenné pánve

Kamenné pánve jsou unikátní díky svému zvrásněnému antiadheznímu povrchu. Jeho zvláštní struktura dokonale připomíná neleštěný přírodní kámen. Teflonové pánve – Nedávejte do myčky nádobí. Teflon je poměrně citlivý, takže omývejte pouze vodou a hrubší připáleniny odstraňte za pomoci jemného hadříku či houbičky.


Kamenné pánve

Měděné pánve – K čištění se využívají speciální prostředky na měděné nádobí. Rozhodně se vyvarujte těm běžným a nevkládejte. Vážený návštěvníku webových stránek společnosti CEZARRINO a. Informujeme Vás, že pro účely analýzy návštěvnosti našich webových stránek, zlepšení vašeho komfortu, poskytování funkcí sociálních médií a personalizaci obsahu, naše webové stránky využívají cookies. Na kamenných pánvích můžete bez obav smažit maso i ryby bez tuku a jídlo se nebude přichytávat.


Pánve jsou extrémně odolné proti poškrábání. Při výběru hliníkové pánve se řiďte zásadou čím hrubší hliník, tím lepší jsou vodivé vlastnosti pánve. Tyto pánve jsou poměrně levné. Při opakovaném zahřívání se hliníkové pánve mohou deformovat.


Pokud hliníkovou pánev, tak potom vyrobenou z tvrzeného hliníku. Ten je extrémně odolný a vhodný i do myčky. Kameninové nádobí a jeho nesporné výhody. Keramické pekáče a mísy na pečení se s velkou slávou vracejí do moderní kuchyně.


Přitom keramicka je jedním z nejstarších materiálů, který lidé používají k denní potřebě. Navíc osobní odběr v kamenné prodejně je ZDARMA pro všechny objednávky. Máme kamennou prodejnu na Praze 8. Na prodejně máme široký sortiment, zboží si zde můžete prohlédnout a zakoupit. Pánve wok jsou ideální na přípravu exotických jídel, kde potřebujeme různou intenzitu žáru ve středu a na okraji pánve. Skvěle se hodí také pro přípravu těstovin a polévek.


Kamenné pánve

Většina wok pánví se hodí i pro vaření na indukci. Kvalitní keramické, nerezové a teflonové nádobí Aston již od 3Kč. Doporučuje Jirka Babica v pořadu Babicovy dobroty. Lze umístit do trouby při limitující teplotě 1°C.


Order Your Company Online With SFM! Price list for jurisdictions. Low prices and no hidden fees. A teď nejde o prozaický důvod jako neschytať pánví po hlavě.


Pokud hledáte nové vybavení v podobě pánví do vaší kuchyně, v našem katalogu najdete ten největší výběr různých pánví. Geologické podloží v severní části tvoří fylity krušnohorského krystalinika, v jižní části žuly smrčinského plutonu, případně ruly a svory, okrajově písky, jíly a štěrkopísky vildštejnského souvrství Chebské pánve. V oblasti doznívá tektonická činnost, která se zde projevuje seismickými otřesy. Keramická, litinová, na indukci nebo teflonová pánev…? Možností je mnoho, výběr záleží jen na vás!


Všechny pánve na smažení z naší nabídky jsou z kvalitních materiálů od předních výrobců, a v myčky nádobí je snadno a bez vaší námahy udrží v dokonalé čistotě. Téměř na všechnu kuchyňskou špínu existuje nějaký speciální čisticí přípravek. Platí to i pro nerezové hrnce nebo litinové pánve. Kupované detergenty však mají svoje nevýhody, nejsou právě ekologické a některé použijeme sotva jednou do roka, takže zbytečně zabírají místo. Zakoupit u nás můžete jednotlivé hrnce nebo pánve samostatně, k dispozici jsou i cenově výhodné sady nádobí a to v různých designech a barevných provedeních.


Nádobí je vyráběno v modelových řadách, lze tedy velmi přehledně vyhledat kompletní kolekci nádobí se stejným designem a mít tak doma ve vaší kuchyni.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky